Aniston

Jeg kan godt lide dig, som en Ven

Næsten alle fyre har hørt den kommentar, kan i piger ikke forklare hvorfor?

Alle fyrene har prøvet det, dem der ikke har prøvet det, kommer til det. Du har mødt en fantastisk pige, og du er forelsket i hende til op over begge ører.
Jeg kan godt lide dig, som en Ven
Du kan ikke finde ud af at få det sagt, og tiden går, men endelig har du chancen. Du fortæller hende om alle dine følelser, og svaret er: "Jeg kan rigtigt godt lide dig - som en ven".

Dommen er faldet. Du var for langsom, men du er overbevist om, at du kan få hende til at ændre mening. Så lige her og nu har du det fint med at være hendes ven.

Der går lidt tid, og hun finder sig en kæreste. Der er 2 muligheder; enten er han et fjols, eller også er han en eksakt kopi af dig. Ja den er svær at sluge, specielt den sidste.

Mit råd er nu: Kom videre, se hende som en veninde, hvis du kan, men lad være med at følge hende rundt som en hundehvalp. Måske kan hun en dag have brug for at græde ud i dine arme, fordi kæresten har været et røvhul. Og ja, det kan være I ender i seng sammen, men til det er mit råd; Lad være, det skaber flere problemer end det gavner, for det kommer aldrig til at blive jer. Du vil kun blive skuffet.

Men hvorfor er det sådan? Kan i piger forklare mig det? For jeg er simpelthen blevet godt gammeldags nysgerrig. Er det virkeligt så svært at se, hvis vi er forelskede i jer? Eller er det bare os, der ikke er gode nok til at gøre opmærksom på vores følelser?

Eller ignorerer i os ganske enkelt? Jeg tror ikke, at jeg er det eneste hankøn, der ville være glad for at få en forklaring.

Jeg fandt en tekst, som siger det hele, og sætter tingene lidt i perspektiv, men jeg kan desværre ikke huske, hvor jeg fandt den:

'En kvinde har en god mandlig ven. Det betyder, at han muligvis er interesseret i hende, hvilket forklarer grunden til, at de ses så meget. Hun derimod ser ham kun som en ven - det starter altid med kommentaren:

"Jeg kan godt lide dig, som en ven!"

Man kan sammenligne det med, at fyren går til en jobsamtale, og firmaet siger:

"Du har et fantastisk CV, du har alle de kvalifikationer vi søger, men vi vil ikke ansætte dig. Derimod vil vi bruge dit CV som udgangspunkt for alle de andre ansøgere vi får, men vi vil ansætte en der ikke er lige så kvalificeret som dig, og som sikkert er alkoholiker.

Hvis han ikke lever op til vores forventninger, vil vi stadig ikke ansætte dig, men finde en anden. For at være ærlige vi vil aldrig ansætte dig. Men vi vil ringe til dig fra tid til anden, for at brokke os over fjolset vi har ansat."
ANNONCE
Jeg kan godt lide dig, som en Ven
Ja, jeg snakker af egne erfaringer, og jeg må da indrømme, at jeg har prøvet det et par gange, og utroligt nok føler man sig lige dum hver gang, så piger tænk over det næste gang din bedste ven er på besøg. Har han rent mel i posen, eller er han dybt forelsket i dig?

Hermed ikke sagt at en mand og kvinde ikke kan være venner, selvfølgelig kan de da det. Jeg har mange søde veninder, men som sagt er det jo sket et par gange, at jeg er blevet lidt for glad for en ad dem.

Og nu bliver jeg så nødt til at spørge, hvad med jer? Er der nogle af jer der har prøvet denne situation, hvor enten din ven har været forelsket i dig, eller du forelsket i ham?

Og det er sjovt, som vi fyre reagerer, når en af vennerne siger: "Og så kom hun med klicheen";

"Jeg kan godt lide dig - som en ven."

Og alle ens venner tager sig til hovedet og smider en øl i ens retning med kommentaren

"Videre til den næste min ven"
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce