Aniston

JBL® lover cool lyd under juletræet

Årets julegave fra JBL er docking-stationer med indbyggede højttalere, der gør det muligt at dele musik fra iPhone og iPod.

Med docking-stationerne JBL On Stage™ IIIP og JBL On Stage™ 200ID er der sikkerhed for krystalklar gengivelse af musikken, ved hjælp af de indbyggede højttalere.

Uanset om du er hjemme eller på farten sikrer strømforsyning fra batterier og stikkontakt funktionaliteten i
ANNONCE
JBL® lover cool lyd under juletræet
docking-stationen, der samtidig fungerer som oplader for musikafspillerne. Den indbyggede Apple iPod Universal Dock-adapter gør docking-stationerne kompatible med musiktelefonen iPhone og musikafspilleren iPod. Den kan også tilsluttes andre afspillere. Designet, lydkvaliteten og den lave vægt, gør docking-stationerne til en attraktiv rejsepartner for musikelskere. Begge modeller har højttalere med en effekt på 2x10 Watt, og leveres med en fjernkontrol, der gør det nemt at styre musikken. JBL On Stage™ IIIP leveres i farven sort og JBL On Stage™ 200ID i sort eller aluminium. De vejer henholdsvis 500 gram og 700 gram.

JBL On Stage IIIP - musik på farten

Denne docking-station fra JBL er lille og kompakt (150 mm i længen og 38mm i højden), og passer perfekt som rejseanlæg til folk, der tit er på farten. Den er let at have med i sin håndbagage, og sikrer at lige meget hvor man er i verden, har man sin yndlingsmusik ved hånden - i god kvalitet. Så den er intet mndre end årets rejsegaveartikel.

JBL On Stage 200ID - Kontorjukeboks

Denne highperformance docking-station fra JBL, er den ideelle gave til kontoret eller arbejdsværelset. JBL On Stage 200ID fylder lidt mere (359mm i længden og 64mm i højden), end den mere kompakte JBL On Stage IIIP, men til gengæld er der garanti for god lyd til lange arbejdsdage.

Vejledende salgspriser:

JBL On Stage™ IIIP:       DKK 1499,00
JBL On Stage™ 200ID:    DKK 1499,00

Yderligere info hos: www.jbl.com  samt www.apple.com/dk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce