Aniston

Jason Taylor

Den godhjertede footballspiller

Han er anføre for Miami Dolphins. Han er lidt af en sensation inden for amerikansk fodbold. Han arbejder hårdt for velgørenhed. Han er populær, han er en frækkert, han er Jason Taylor.
Jason Taylor
Jason Paul Taylor er født den 1. september, 1974. Hvilket vil sige, at han er 32 år og jomfru. Han er født og opvokset i Pittsburgh, Pennsylvania.

Han gik ikke i skole, men blev undervist hjemme. Han deltog dog i forskellige sportsgrene på Woodland Hills High School, hvor han udemærkede sig og fik skolens hædersbevis for sine præstationer i basketball og amerikansk fodbold.

Efter college hev Miami Dolphins ham til sig, og de har ikke været meget for at give slip igen, og det med god grund. Hans hurtighed og styrke har gjort ham til leder af holdet og har ført mange sejre med sig.

Jason spiller stadig for Miami Dolphins, der har været lidt rygter om, at han overvejede at gå på pension, men Jason har meldt ud, at han er klar til endnu en sæson.

Til spørgsmålet om, hvor længe han mener, han bliver ved, svarer han, at han fortsætter så længe han føler gløden.

Den godhjertede footballspiller
Når Jason ikke er på banen bruger han tiden på velgørenhed og at skaffe penge til forskellige fonde sammen med sin kone, Katina. Ja, Jason er desværre gift. I 2001 giftede han sig med Katina Taylor, og de har sammen tre børn, Isaiah på tre, Mason på to og Zoe på et. Katina søgte ellers om skilsmisse i juli 2006, men hun fortrød dog hurtigt, og i august trak hun skilsmissebegæringen tilbage.

Jason Taylor har arbejdet med velgørenhed siden han var 12. Så det er altså ikke velgørenhedsmoden for kendte, der har fået tag i Jason, men derimod hans opdragelse. Han er nemlig blevet opdraget med, at man skal give til de mindre bemidlede. Jason Taylor nyder at hjælpe børn og har oprettet sin egen fond, "Jason Taylor Foundation", der hjælper børn til en bedre fremtid.

Hvis den ikke står på træning eller velgørenhed, bruger Jason tiden på at sejle, fiske og spille golf. Hans yndlingsfilm er "The Godfather" og hans yndlingsserie er "The Sopranos". 

Jason er en utrolig eftertragtet person og har optrådt i et væld af TV-shows og magasiner. "Sports Illustrated for Women" har placeret ham på deres liste: "Ten hottest Men in Sports". Og det er der jo ikke noget at sige til.

Vil du have mere af frækkerten, Jason Taylor, så husk at tjekke galleriet. Er det ikke nok, må du snige dig ind i sofaen, når kæresten se NFL-turneringen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt