Aniston

Januarudsalg!

5 butikker du simpelthen bare MÅ bruge dine julegavepenge i

Så er julen overstået og nytåret skudt afsted og det er så småt ved at være tid til at tænke på at bytte julegaver (for dem, der skal det) eller bruge sine gavekort/kontanter fra den indbringende aften. Jeg har derfor valgt at samle en lille del af de butikker, som kunne være gode kandidater til at aflægge et besøg hos under januarudsalget.
ANNONCE
Januarudsalg!
Dress-for-less.dk

Heldigvis skal du ikke gå ret langt for at finde denne butik - du kan nemlig bare tænde for computeren for at finde Dress-for-less.dk.
Det er her du finder de billige mærkevarer. Dress-for-less.dk er et online designer outlet og lige nu lover de 70% i rabat på kendte mærker som Miss Sixty, Pussy Deluxe, Calvin Klein, Adidas, Diesel, DKNY, D&G, Killah og mange flere. Her får du desuden 40 kr. i rabat, for at tilmelde dig deres nyhedsbrev.

H&M

H&M holder stort udsalg - både i deres butikker, men også på onlineshoppen. Her annonceres med rabatter på op til 50% og 70%. På hjemmesiden annonceres med forskellige sæt-tilbud, 3 for 100 og halv pris på udvalgte varer!
Ydermere lancerer de lige nu den nye forårskollektion, så det er bare med at komme i gang med at handle.

My-wardrobe.com

Hos my-wardrobe.com er udsalget i fuld gang. Her er der besparelser at hente med rabatter på op til 50%.
Her finder du mange af de store, kendte og mere internationale mærker som fx Twenty8Twelve, D&G, Ralph Lauren, By Malene Birger, Vivienne Westwood m.fl.
My-wardrobe.com sender selvfølgelig også varer til Danmark, dog oplyser de en forsendelsespris på 20.45 Pund, hvilket svarer til omkring 150,00 kr.

Friis & Co.
Som bekendt har Friis & Co. for nylig åbnet en onlinebutik, her har du derfor også mulighed for at bestille dine varer hjemme fra computeren. Friis & Co. annoncerer udsalg - både online og i butikkerne. Foretrækker du at handle online har de, indtil på søndag d. 04/01 09, fri levering i hele Skandinavien ved køb på hjemmesiden. Friis & Co. annoncerer med udsalg på op til 50% på tasker, sko, bælter, accessories og smykker.

Magasin
Magasin har udsalg med tusindvis af varer og rabatter på 30%, 50% og 70%.
Fx kan du her drage fordel af at oprette dig som MasterCard kunde. Med et Magasin MasterCard får du fx invitationer til sær- og førudsalg, 10% rabat på Magasins egne mærker og en købsforsikring på alle køb mellem 400 og 8.000 kr. Kortet er gratis at oprette.
Magasin har desuden mange store shows og events i januar, som er værd at se.

Dette er kun et lille udvalg af de mange butikker, hvorfra det er muligt at købe fund til nærmest igen penge. På www.udsalgsguiden.dk kan du finde mange de butikker, som for nylig annoncerer med udsalg.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce