Aniston

Jagten på dåsen

Når kedsomheden tager overhånd

Min kedsomhed førte mig underlige steder hen klokken 2:51 lørdag nat, da jeg, sammen med Google, ledte efter facts om dåsen.
Jagten på dåsen
Vi er lige flyttet, så jeg har ikke nogen kanaler på mit TV, og jeg var en zombie, efter at have arbejdet 12 timer som kassedame (at sige "Skal du have en pose med?" tre gange i minuttet i 12 timer, med et falsk smil, gør noget ved dig.)
Hvad gør man så? Man skriver en artikel om kedsomhed.

Hvad kan jeg så skrive om, tænkte jeg. Og jeg kom i tanke om, at jeg da kunne skrive om dåser.
Det har nemlig altid undret mig, at det føles som om, at der er meget mere sodavand i en dåse end i en flaske. Jeg kunne ikke huske, hvor mange centiliter, der egentligt er i en dåse, så jeg googlede det.

Mange overraskende og spændende ting dukkede op. De Gule Sider henviste mig til et låseservice selskab, Aalborg Danse center og et plejecenter i Storvorde.

Jeg søgte videre, og opdagede, at man også kan få blomster på dåse og endda en "banantrusse". Jeg kom også til en side, der hed: "Skovsvinet drikker øl og sodavand på dåse." Behøver jeg sige, at jeg skyndte mig væk igen?

Nå, men jeg kom frem til, at dåsen faktisk indeholder 33 centiliter sodavand, hvorimod en lille sodavand på flaske jo kun har 25. Så det store mysterium, jeg troede, jeg havde fingrene i, blev løst, da min hukommelse bare slog til igen. Men I skal da ikke snydes for alle de dejlige ting, min hjerne og Google kom frem til, da jeg tænkte og søgte på dåser.

Dåsen

Grænsen:
En tur til grænsen, hvor man fylder en vogn på størrelse med Bilkas med ti rammer sodavand. Hustler, Cola, Mirinda, Sprite, ja tak!

Banantrussen (på dåse): Hvis man står og mangler en hadegave, er her en super idé. Indpakning til hans personlige dele i en skrap, gul farve. Det kan oplyses, at den koster kroner 39,00,-.

Spraymaling: Det har stadig ikke lykkedes for mig, at få noget pænt ud af det, men det er da bare for sejt at gå amok med en spraydåse.

Paris Hilton

Dåse-telefoner:
To dåser eller plastic krus forbundet med et stykke tråd. Det virker jo!

Udtrykket "hår i dåsen": Google fandt en debat side til mig.

Hvis du selv sidder og keder dig en nat, så kan det varmt anbefales at søge på noget. Prøv for eksempel med "måget" og "kvist". Jeg kan afsløre, at du vil komme ind på sider, der omhandler jyder, en pige, der hedder Stine, som er "måget smuk", tagvindue- og byggefirmaer, og lidt om illustratoreren Hanne Kvist.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce