Aniston

Jacques

Fest og farver fra start til slut

Jacques
Trods kongeligt bryllup ofrede undertegnede sig og tog til København for at finde ud af, hvad der gemmer sig bag navnet Diskotek Jacques til tøse aften, som afholdes hver fredag!

Piger betaler en flad 50"er og så er indgang og fri bar inkluderet i prisen. Med fri bar menes der fri bar i alt lige fra øl, vin, sprut til farvestrålende drinks og det gælder hele natten.

Diskoteket

Jacques er et diskotek i tre plan. I kælderen finder man et tætpakket dansegulv, sofagrupper og en bar. Hvis man bevæger sig et plan længere op er der lidt mere sofaareal, og på det øverste plan er der endnu en bar og lidt ståplads.

Man kunne forvente en del kaos, asen og masen når der er fri bar, men det er faktisk ikke tilfældet. Folk opfører sig pænt og de fleste fyre lader os tøser komme til!

Fyrene

Når man går i byen er det som oftest for at have det sjovt, drikke møde nye mennesker og til tider også for at score. Man kunne forvente en vis mangel på fyre eftersom de skal slippe 295,- kr. imod vi pigers flade 50'er, men selvom der måske er et lille overtal af piger, skulle det nok være muligt at finde prinsen på den hvide... De fyre, som er til stede, er

gentlemen, og de henter gerne drinks til dig, hvis du smiler lidt sødt til dem.
ANNONCE
Jacques
Som bevis for at vi faktisk har været der, og det hele ikke bare er det pure opspind, har vi selvfølgelig taget en del billeder. Desværre havde undertegnede kun kameraet i 30 sekunder, så der er beklageligvis ikke så mange billeder af de lækre fyre, som man kunne have ønsket. (Red. Det kommer næste gang)

Summa summarum kan jeg kun anbefale at besøge Jacques, hvis man alligevel er i København på en fredag. Det er sjovt, mange underholdende mennesker og fri bar!

Der er dog for mit vedkommende lidt langt fra Odense til København hver fredag, men det er ikke sidste gang jeg kommer på Jacques.

Aniston.dk siger: Jacques fordi du ikke kan få fri bar i alt fra sprut til Strawberry Daiquiri; for en flad 50'er andre steder i Danmark!

Her finder du Jacques

Jacques Discothéque

Hausergade 34

1128 København K
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce