Aniston

Irrelevante nyheder

Aniston bringer nu nyheder, der ikke kunne være mere irrelevante

Keder du dig, eller har du et par minutter tilovers, som du ikke ved, hvad du skal bruge til? Så dyk ned i Anistons irrelevante nyhedsreport, og find viden du ikke kan bruge til noget.

Køb mine bryster!
Irrelevante nyheder
Vi starter ud med historien om en skotsk kvinde, der har kastet sig ud i reklameverdenen. Hun har på eBay sat sin kavalergang til salg som reklamesøjle.

Der var en hel del, der bød på reklamepladsen, faktisk hele 39 personer eller firmaer kom med et bud. Men sejren gik til internetkasinoet, Goldenpalace, som gav lidt over 4.000 kroner for kvindens kavalergang.

Således har den skotske kvinde nu bundet sig (og sine bryster) for 15 dage, hvor hendes barm er i Goldenpalaces magt.

Pony handler i indkøbscenter.

De handlende i indkøbscentret, Tesco, i England fik sig lidt af et chok, da de fik selskab af en shetlandspony, mens de handlede ind. Som en almindelig handlende gik ponyen imellem de forskellige varer på hylderne og bevægede sig igennem alle gangene. Efter at have gennemgået mejeriprodukterne satte ponyen kurs mod grønsags-afdelingen.

Luke Hart, som selv var på indkøb den pågældende dag, udtalte: "The pony started looking around as if it was on a shopping trip, whinnied three times and trotted off down the aisle." Efter at have gjort sine indkøb i grønsags-afdelingen vente ponyen mulen mod kasserne, som den gik igennem uden at betale.

Således sluttede ponyens indkøbstur uden at nogen kom til skade, men det er dog stadig et mysterium, hvordan ponyen kom ind i butikken.
ANNONCE
Irrelevante nyheder
The attack of the peace doves.

Højtideligheden på Peters-Pladsen I Rom udviklede sig til en kamp med seriøs nærkontakt mellem Pave Johannes Paul og en fredsdue med skumle hensigter.

En samling fredsduer skulle slippes fri af paven som et smukt symbol på fred, men især en af duerne nægtede at flyve af sted og flaksede i stedet faretruende rundt i nærheden af pavens ansigt.

Angrebet tog så hård på paven, at han efterfølgende har været nødsaget til at sygemelde sig.

Mand tissede sig ud i friheden.

Da en slovakisk mand blev fanget i hans bil under et sneskred, stod hans kreativitet sin prøve. Hvordan skulle han komme ud i friheden igen?

Efter lidt grublen over problemet kom manden på en løsning. Han drak de 60 flasker øl, som han havde med i bilen, og derefter tissede han sig ud i friheden ved at smelte sneen.

Et redningshold fandt manden gående stangstiv rundt i bjergene fire dage efter ulykken. Manden udtalte: "I was scooping the snow from above me and packing it down below the window, and then I peed on it to melt it. It was hard and now my kidneys and liver hurt. But I'm glad the beer I took on holiday turned out to be useful, and I managed to get out of there."
ANNONCE
Irrelevante nyheder
Fund af 22 år gammel tandbørste i mavesæk.

I Saudi Arabien fandt et hold læger en tandbørste i en 70-årig mands mavesæk. Tandbørsten havde været der i 22 år, dog uden at manden havde haft nogen gener deraf.

Den 70-årige mand kunne fortælle, at han slugte tandbørsten uden at være klar over det, og eftersom han ingen smerter havde, forblev tandbørstens forsvinden et mysterium for ham i 22 år.

Nu er mysteriet så løst, og tandbørsten fjernet med succes.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce