Aniston

Irrelevante nyheder #2

En ny omgang bizarre nyheder til Aniston-folket

Så er det igen tid til ligegyldig viden i form af en omgang underlige nyheder fra
Irrelevante nyheder #2
It's raining hen

På en ganske almindelig dag i den australske by, Newcastle, blev to hustage ødelagt af frosne høns, som kom dalende ned fra himlen i høj fart.

Hønse-bombardementet var en gåde for byens beboere og det lokale politi, men sidstnævnte gik videnskabeligt til værks. Med hjælp fra en universitetsprofessor med speciale i fysik, blev der foretaget
Med denne viden gik politiet i gang med at finde årsagen, men har endnu ikke haft succes med eftersøgningen. Man gætter på, at hønsene enten faldt ud af en flyver, eller at de er blevet affyret fra en kæmpe katapult, som led i en grov spøg.

Gik til angreb med pølse

I Chapel Hill, USA, blev en kvinde så hidsig over ikke at kunne får lov at bruge tankstationens støvsuger til at rengøre sin bil, at hun greb til voldelige midler i form af en pølse.

Pølsen, som var en "Big Mama Pickled Sausage", blev gang på gang hamret ind i den ansatte tankpassers ansigt, indtil denne valgte at flygte ud i butikkens baglokale. Kvinden forsvandt inden politiet ankom på gerningsstedet.

Elastiske mænd søges

De få mandlige læsere her på Aniston.dk bør nu spidse ører, da der muligvis ligger gode jobmuligheder for dem i denne nyhed.

I Phoenix bor en foretagsom fyr ved navn Rob Ray. Han kører en helt speciel hjemmeside, som efter sigende er ganske populær, især blandt homoseksuelle.

Rob Ray laver nu et opråb til alverdens mænd om at kontakte ham, hvis de er i stand til at give dem selv oral nydelse. Skønt han allerede har fire timers optagelser af mænd i auto-fellatio-aktion, så er efterspørgslen så stor, at han nu tilbyder at betale 1000 dollar til dem, der melder sig.

Så er du elastisk og villig til at sluge din stolthed (og dig selv), så kontakt Rob Ray på webmaster@hornyboy.com
ANNONCE
Irrelevante nyheder #2
Hundelort stjålet

På en af de daglige lufteture med miniature-pudlen, Jonathan, blev Mrs. Hollis Sharpe overfaldet bagfra. Eftersom gåturen med hunden havde resulteret i en del efterladenskaber fra den lille hund, bar Hollis på en større pose hundelort, men denne blev fravristet hende og hun blev skubbet til jorden. Tyven stak af med posen og sprang ind i en ventende bil og forsvandt.

Hollis, som er en kvinde med udtalt stræben efter perfektion, udtalte efter episoden: "I wish there had been a little more in the bag". Bedre held næste gang, Hollis.

Hvad tyven skulle bruge posen til er svært at gætte, men det spørgsmål, der ifølge politiet selv nager dem mest, er, hvorfor nogen navngiver deres hund Jonathan?

3-årig helt

Og vi slutter af med en lille solstrålehistorie.

Da 3-årige Luke Van Ginkel forulykkede sammen med sin 1-årige søster og gravide mor, viste den lille dreng sig som meget snarrådig.

Bilulykken, som fandt sted i Taber, Canada, slyngede bilen ned i en grøft og gjorde det umuligt at komme ud af bilen for moderen og den lille pige. Men heldigvis kunne lille Luke klemme sig ud, og han bestemte sig for at finde hjælp.

Således gik den lille purk 2 miles for at hente hjælp til sin mor, som havde brækkede knogler flere steder i kroppen og fået et hjerteslag. Som belønning på denne forunderlige, heroiske indsats vil Luke blive tildelt en hædersmedalje af byens brandmænd.
ANNONCE
Del

Seneste nyt