Aniston

IPL Hårfjerning - din langsigtede løsning

IPL Hårfjerning er kommet langt siden dets ydmyge IPL-begyndelser. Den gode nyhed er, at vi nu har et langt mere effektivt hårfjerningsudbud af IPL Hårfjerning, der er tilgængeligt for os til hjemme brug. Det er ikke længere nødvendigt at bruge flere timer på forskellige hårfjerningsmetoder - IPL Hårfjerning er din langsigtede løsning!

Hvordan virker IPL     

IPL står for intens pulserende lys. IPL er en form for lysterapi, der anvendes til forskellige dermatologiske procedurer, herunder fjernelse af hår. Som ved alle lysbaserede behandlinger virker IPL ved at udsende en bølgelængde i huden. Lyset absorberes af pigmentet i håret. Det bliver hurtigt til varme, som dræber de voksende celler, der skaber håret. De voksende celler er blandt andre hårsække og rødder. Det brændte hår vokser ud af huden og vil falde af inden for mellem 2 dage til 2 uger. Hvornår håret vil falde ud afhænger af, hvor på kroppen, håret sidder. IPL kan siges at virke på samme måde, som sort tøj absorberer varme på en varm dag.

Hvad er forskellen på laser og IPL?

Der er ofte en vis forvirring, når det kommer til at forstå forskellen mellem IPL og laser hårfjerning.

Begge behandlinger producerer energi for at forstyrre vækstcyklussen for hver hårfollikel for at reducere hårvækst uden at skade det omgivende væv. De vigtigste forskelle mellem laser og IPL hårfjerning ligger i den teknologi, der hver især bruges til at generere lyset.

Lasermaskiner producerer en enkelt bølgelængde af lys, som har en meget koncentreret stråle. IPL er ikke lasere og i modsætning til laserbehandlinger, som kun har en specifik bølgelængde udsendt fra dioden afhængigt af, hvad du målretter mod, har IPL flere bølgelængder, der spredes i huden. Disse bølgelængder er alle mellem 500 og 1.200 nanometer. IPL Hårfjerning fungerer som en flash-lampe, der udsender bølgelængder af lys, hvilket gør benyttelse af IPL meget målrettet. IPL er specielt designet til kun at ramme mørke hår og din hud vil derfor ikke tage skade af hårfjerningen.

Der er der ingen smerter forbundet med benyttelse af nogle af produkterne. En stor forskel på IPL og lasermaskiner er dog prisen. Lasermaskiner er langt dyrere end IPL. Dette har resulteret i, at IPL har opnået stor anerkendelse blandt de danske forbrugere. IPL maskiner er nemme og sikre at benytte i hjemmet og kan gøre hårfjerning til en fornøjelse frem for en pinsel.

Hvornår kan jeg se resultater?

Antallet af behandlinger med IPL hårfjerning varierer meget fra person til person, da faktorer såsom det kropsområde du behandler, hormonel vækst, livsstil og medicin har en stor påvirkning på antallet af behandlinger. Det gennemsnitlige antal behandlinger er 4-5 behandlinger fordelt over 1-2 år. Behandlingen tager mellem 15 og 90 minutter afhængigt af områdets størrelse. Resultaterne vil kunne ses løbende og du vil derfor ikke blive hårfri fra den ene dag til den anden, men opleve mindre hårvækst spredt over en længere periode. Dette er grunden til, at IPL betegnes som din langsigtede løsning – ved gentagne behandlinger vil du opleve en yderst tilfredsstillende løsning i form af mindre eller ingen hårvækst.

Hvilke produkter anbefales det at bruge?

Der er mange IPL maskiner tilgængelige på markedet, men ikke alle disse produkter er lige gode. Vi har her opstillet nogle af de produkter, som har fået yderst god anerkendelse blandt forbrugerne. Alle produkter er klinisk testede og FDA-godkendte, hvilket sikrer et sikkert og nemt brug i hjemmet. Derudover er der 2 års garanti på alle produkterne der kan købes på shytobuy.dk.

Silk’n Glide 150.000

Silk’n Glide 150.000 er det foretrukne produkt, når det kommer til IPL hårfjerning. Du vil opleve op til 50% reduktion af din hårvækst efter blot 3-5 behandlinger og hårfjerneren indeholder hele 150.000 lysimpulser. Produktet anvender stedspecifikke individualiserede lysimpulser, hvilket sikrer en præcis behandling.

Silk’n Glide Xpress 300.000

Silk’n Glide Xpress 300.000 giver et flot slutresultat med fjernelse af helt op til 93% af dit uønskede hår. Dette produkt er især ideel til stærke hår og vil give dig hurtige og exceptionelle resultater i hjemmet. Silk’n Glide Xpress indeholder 300.000 lysimpulser, hvilket sikrer en meget omhyggelig og grundig fjernelse af uønskede hår.

Silk’n Glide 50.000

Silk’n Glide 50.000 tilbyder 50.000 lysimpulser, som vil være nok til adskillige behandlinger. Produktet kan anvendes på mørkere hudtoner end tidligere modeller har kunnet. Silk’n Glide 50.000 er sikker og nem at benytte og vil give dig fjernelse af 50% uønskede hår efter 3-5 behandlinger.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce