Aniston

Instagrams fra livet

En uge med regn, sol, pottetræning og Phillip Lim.

Hold nu op, hvor er jeg vild med korte arbejdsuger!

Godt nok skal man løbe meget stærkere de dage, hvor man er på arbejde, fordi opgaverne ikke ved, det er 2. pinsedag. Men hey! Det er det hele værd, når man bare får en ekstra dag, hvor man kan sove lidt længe og ellers tage den med ro.

Dog er jeg ikke vild med regnvejr og skybrudslignende tilstande. Og da slet ikke i slutningen af maj måned, hvor jeg allerede har pakket alle støvlerne forsvarligt væk. Maj skal bare være sol, lune dage og små ballerinaer. Men det synes vejrguderne ikke at være klar over. Så er det godt, at man bare kan lade som om, det var sommer - i hvert fald når man opholder sig inden døre.

Og bleer ... Ja, få mig slet ikke startet omkring bleerne! Argh, jeg er træt af dem!

Nå men ... Det har været en god uge med helligdag, pottetræning, regnvejr og iskaffe hjemme i stuen.

God søndag derude!


Se flere fotos på Instagram: @MISSYCLS
ANNONCE
Pinsen blev inddraget til pottetræning! Hele projektet varede sådan cirka 5 minutter, inden barnet flåede de smarte underbukser af og proklamerede, at han sgu ville have en ble på! Ååårh ... Nå men, på den igen! (Underbukser: The Gap, Holly's og Danefæ.) - Instagrams fra livet Pinsen blev inddraget til pottetræning! Hele projektet varede sådan cirka 5 minutter, inden barnet flåede de smarte underbukser af og proklamerede, at han sgu ville have en ble på! Ååårh ... Nå men, på den igen! (Underbukser: The Gap, Holly's og Danefæ.)
Jeg er blevet helt afhængig af iskaffe. Jeg vil helst sidde på Riccos døgnet rundt og sutte i en kold kaffe. Men når nu hverken vejret eller pengepungen er til det, så kan en "hjemmelavet" Starbucks iskaffe også bruges. Og de smager faktisk godt! (Melaminkop: Rice.) - Instagrams fra livet Jeg er blevet helt afhængig af iskaffe. Jeg vil helst sidde på Riccos døgnet rundt og sutte i en kold kaffe. Men når nu hverken vejret eller pengepungen er til det, så kan en "hjemmelavet" Starbucks iskaffe også bruges. Og de smager faktisk godt! (Melaminkop: Rice.)
Regnvejr kommer altid lidt bag på mig, og jeg kan ikke helt finde ud af at klæde mig på til det. Derfor stavrede jeg også rundt på Kongens Nytorv i ruskindsstøvler, da det stod ned i lårtykke stråler tidligere på ugen. Men hey! It's fashion :) (Støvler: Acne, jeans: Acne, regnslag: Deamond, taske: See by Chloé) - Instagrams fra livet Regnvejr kommer altid lidt bag på mig, og jeg kan ikke helt finde ud af at klæde mig på til det. Derfor stavrede jeg også rundt på Kongens Nytorv i ruskindsstøvler, da det stod ned i lårtykke stråler tidligere på ugen. Men hey! It's fashion :) (Støvler: Acne, jeans: Acne, regnslag: Deamond, taske: See by Chloé)
Selvom det regnede, fik jeg dog bevæget mig uden for til tøsedate. Anledningen var en barndomsvenindes fødselsdag, og vi endte (endnu engang) på Letz Sushi. Det er god sushi - og der var rigeligt af det! - Instagrams fra livet Selvom det regnede, fik jeg dog bevæget mig uden for til tøsedate. Anledningen var en barndomsvenindes fødselsdag, og vi endte (endnu engang) på Letz Sushi. Det er god sushi - og der var rigeligt af det!
Jeg har længe gået og sukket lidt over 3.1. Phillip Lims Nueva York t-shirts. Efter at have set flere posts på Instagram på denne og på outfits med den, så besluttede jeg mig: Jeg skal have den. Koste hvad det vil! Desværre er den jo så udsolgt på sådan cirka alt, hvad der hedder netshops i hele Europa. Men Another Nué i Krystalgade blev min redning. Haps haps, nu er den min. Og jeg skal bo i den hele sommeren! (top: 3.1. Phillip Lim, Nueva York.) Den er forresten ret oversize, så jeg endte i en størrelse mindre end på foto ... - Instagrams fra livet Jeg har længe gået og sukket lidt over 3.1. Phillip Lims Nueva York t-shirts. Efter at have set flere posts på Instagram på denne og på outfits med den, så besluttede jeg mig: Jeg skal have den. Koste hvad det vil! Desværre er den jo så udsolgt på sådan cirka alt, hvad der hedder netshops i hele Europa. Men Another Nué i Krystalgade blev min redning. Haps haps, nu er den min. Og jeg skal bo i den hele sommeren! (top: 3.1. Phillip Lim, Nueva York.) Den er forresten ret oversize, så jeg endte i en størrelse mindre end på foto ...
Sønnike er lige nu vildt stor Star Wars fan - sammen med far. Og det resulterer i, at der står uhyggelige Star Wars figurer overalt. Også på mit natbord - sammen med Finn McMissile og Isabel Allende, naturligvis. - Instagrams fra livet Sønnike er lige nu vildt stor Star Wars fan - sammen med far. Og det resulterer i, at der står uhyggelige Star Wars figurer overalt. Også på mit natbord - sammen med Finn McMissile og Isabel Allende, naturligvis.
Solskin og sæbebobler på altanen er et hit! Der er sæbeboblevand overalt! Men barnet elsker det! Og jeg elsker, at man snart ikke kan se hans skoldkoppesår længere. (tee: Molo, neglelak: essie ;o)) - Instagrams fra livet Solskin og sæbebobler på altanen er et hit! Der er sæbeboblevand overalt! Men barnet elsker det! Og jeg elsker, at man snart ikke kan se hans skoldkoppesår længere. (tee: Molo, neglelak: essie ;o))
Det er ikke kun sønnike, der har leget med essielak i denne uge. Den nye kollektion er blevet testet, og saturday disco fever er da for skøn! Billeder som disse viser mig desuden, at jeg virkeligt burde bruge (endnu) mere håndcreme! (lak: essie, ring: Maria Black) - Instagrams fra livet Det er ikke kun sønnike, der har leget med essielak i denne uge. Den nye kollektion er blevet testet, og saturday disco fever er da for skøn! Billeder som disse viser mig desuden, at jeg virkeligt burde bruge (endnu) mere håndcreme! (lak: essie, ring: Maria Black)
Det kan sommetider synes besværligt at lade barnet bestemme selv. Både når det gælder tøj, mad og transportmidler. Men sønnike ville gerne cykle ned på posthuset, og det fik han lov til. Den slags kræver overskud i hverdagen. Men jeg fandt det frem for en stund, og det gik fint! Vi gik endda på legeplads bagefter - og så tog vi kampen op ad trapperne, hvor vi blev rygende uvenner. Der er jo grænser for overskuddet for alle parter. (cykel: Puky, cykelhjelm: Katvig, jakke: The North Face, bukser: Henrik Vibskov, sneakers: Nike Free) - Instagrams fra livet Det kan sommetider synes besværligt at lade barnet bestemme selv. Både når det gælder tøj, mad og transportmidler. Men sønnike ville gerne cykle ned på posthuset, og det fik han lov til. Den slags kræver overskud i hverdagen. Men jeg fandt det frem for en stund, og det gik fint! Vi gik endda på legeplads bagefter - og så tog vi kampen op ad trapperne, hvor vi blev rygende uvenner. Der er jo grænser for overskuddet for alle parter. (cykel: Puky, cykelhjelm: Katvig, jakke: The North Face, bukser: Henrik Vibskov, sneakers: Nike Free)
Ren familieidyl ved søerne. Ja, i dobbeltforstand. Svanen har fået små, hvilket vi som familie fik en lille hyggestund ud af. Nuurh ... - Instagrams fra livet Ren familieidyl ved søerne. Ja, i dobbeltforstand. Svanen har fået små, hvilket vi som familie fik en lille hyggestund ud af. Nuurh ...
Del

Seneste nyt