Aniston

Instagrams fra livet

Når livet er fyldt med sol - og masser af events.

Kender du de der uger, hvor man farer fra A til B hele tiden? Sådan en uge har det været for mig.

Så meget desto bedre, at det er helligdag i morgen, så der kan blive indlagt en velfortjent afslapningsdag.

Derudover nyder jeg at have travlt, se nye produkter og nye steder, møde nye og gamle bekendtskaber - og så gør det jo heller ikke noget, hvis ét af disse bekendtskaber skulle være smukke Helena Christensen og ét af de nye steder skulle være det nyåbnede D'Angleterre ...

Få et glimt af ugen, der gik, neden for.

Og se desuden flere instagrams fra livet på Instagram: @MISSYCLS.

God pinse!
ANNONCE
Ugen bød bl.a. på en lille date med min mand. Barnet blev passet af bedsteforældrene, så vi tilbragte en eftermiddag med butikskiggeri og lagde bl.a vejen forbi Wood Wood i Grønnegade, hvor jeg spottede disse skønne Kenzo ballerinaer. Heldigvis har jeg snart fødselsdag. Uheldigvis kender jeg ikke nogen, der ville give mig et par sko til 2.000 kr. i gave. Det skulle da lige være mig selv ... - Instagrams fra livet Ugen bød bl.a. på en lille date med min mand. Barnet blev passet af bedsteforældrene, så vi tilbragte en eftermiddag med butikskiggeri og lagde bl.a vejen forbi Wood Wood i Grønnegade, hvor jeg spottede disse skønne Kenzo ballerinaer. Heldigvis har jeg snart fødselsdag. Uheldigvis kender jeg ikke nogen, der ville give mig et par sko til 2.000 kr. i gave. Det skulle da lige være mig selv ...
Date night med hubbie blev desuden nydt på Wagamama ved Tivoli. Jeg har længe gået og drømt om at smage deres Ramen. Og det fortrød jeg bestemt ikke. Og så var der mad til to ... - Instagrams fra livet Date night med hubbie blev desuden nydt på Wagamama ved Tivoli. Jeg har længe gået og drømt om at smage deres Ramen. Og det fortrød jeg bestemt ikke. Og så var der mad til to ...
I løbet af ugen blev jeg begavet af Carte D'Or, der synes, at jeg skal smage lidt på deres nye sommernyheder i små pints. Og det siger man jo ikke nej til! - Instagrams fra livet I løbet af ugen blev jeg begavet af Carte D'Or, der synes, at jeg skal smage lidt på deres nye sommernyheder i små pints. Og det siger man jo ikke nej til!
Nivea havde i denne uge inviteret til afternoon tea på det nyåbnede D'Angleterre i forbindelse med et spændende nyt hudplejeprodukt, som de lancerer til sommer. Udover cremer fik vi også et kig på det fine, nyrenoverede hotel - og lidt lækkert til ganen. - Instagrams fra livet Nivea havde i denne uge inviteret til afternoon tea på det nyåbnede D'Angleterre i forbindelse med et spændende nyt hudplejeprodukt, som de lancerer til sommer. Udover cremer fik vi også et kig på det fine, nyrenoverede hotel - og lidt lækkert til ganen.
Senere på dagen havde Ron Zacapa inviteret i Palads bio til lidt lækker rom, cola, søde sager og The Great Gatsby, som i øvrigt er en ret fin film. Leonardo gør det vildt godt - og meget af filmen er en stor fest med flotte kjoler og smykker. - Instagrams fra livet Senere på dagen havde Ron Zacapa inviteret i Palads bio til lidt lækker rom, cola, søde sager og The Great Gatsby, som i øvrigt er en ret fin film. Leonardo gør det vildt godt - og meget af filmen er en stor fest med flotte kjoler og smykker.
Ugen blev rundet af på champagnebaren Balthazar, hvor Louis Nielsen havde inviteret til et kig på nogle lækre briller, udvalgt af Helena Christensen. Ikke dårligt at nyde fredag med über lækre champagnecocktails, en smuk supermodel og andre dejlige damer! - Instagrams fra livet Ugen blev rundet af på champagnebaren Balthazar, hvor Louis Nielsen havde inviteret til et kig på nogle lækre briller, udvalgt af Helena Christensen. Ikke dårligt at nyde fredag med über lækre champagnecocktails, en smuk supermodel og andre dejlige damer!
I går nød jeg solen og en af de skønne iskaffe fra Riccos på Frederiksberg. Det var skønt at sidde i solen med byens bedste iskaffe og bare være! (Sko: Mouse ballerina fra Marc by Marc Jacobs, tee: Malene Birger) - Instagrams fra livet I går nød jeg solen og en af de skønne iskaffe fra Riccos på Frederiksberg. Det var skønt at sidde i solen med byens bedste iskaffe og bare være! (Sko: Mouse ballerina fra Marc by Marc Jacobs, tee: Malene Birger)
Lørdag aften blev fejret i godt selskab med en veninde. Vi ryddede sushi-båndet på Fuji Sushi - intet mindre! - Instagrams fra livet Lørdag aften blev fejret i godt selskab med en veninde. Vi ryddede sushi-båndet på Fuji Sushi - intet mindre!
Del

Seneste nyt