Aniston

Instagrams fra livet

Ugen, der gik: Mors dag, Rika-love i Companys, nye lakker, skoldkopper og meget mere ...

Sikken en uge: Det er (endelig) rigtig blevet forår, og træerne er virkeligt sprunget ud! Det samme er skoldkopperne på lillemand, der lige nu lider af kløe - og vi andre lider af søvnløse nætter.

Men så er det godt, at det i dag er mors dag, så manden mente, jeg skulle tage et smut i byen og nyde livet. Det gjorde jeg så ...

Trods alt: En god uge!

Se evt. mere på Instagram fra ugen, der gik: @MISSYCLS
ANNONCE
Stunder med fødderne oppe har været sjældne i denne uge. Men dette er dog en af dem. Har forsøgt mig med lidt denim-on-denim (skjorte: Zara, jeans: Acne - favoritmodellen Hex) matchet med skøn lak fra Ciaté, som var en del af min fine Birgitsbox fra Birgitsbox.com, og min skull-ring fra McQ. Aaah ... - Instagrams fra livet Stunder med fødderne oppe har været sjældne i denne uge. Men dette er dog en af dem. Har forsøgt mig med lidt denim-on-denim (skjorte: Zara, jeans: Acne - favoritmodellen Hex) matchet med skøn lak fra Ciaté, som var en del af min fine Birgitsbox fra Birgitsbox.com, og min skull-ring fra McQ. Aaah ...
Den nye neonkollektion fra essie dumpede ind i denne uge. Skønne farver, som man bliver helt glad i låget af! - Instagrams fra livet Den nye neonkollektion fra essie dumpede ind i denne uge. Skønne farver, som man bliver helt glad i låget af!
Solskin i gården! Lillemanden nyder det gode vejr i nogle af de skønne designs fra danske Stjerne (Forkids.dk). Om natten brød skoldkopperne ud - and the rest is history! - Instagrams fra livet Solskin i gården! Lillemanden nyder det gode vejr i nogle af de skønne designs fra danske Stjerne (Forkids.dk). Om natten brød skoldkopperne ud - and the rest is history!
Hvis solen ikke vil skinne, så vil jeg! Nød en gråvejrsdag med guld, guld og atter guld og fik bl.a. matchet mine skønne øreringe fra danske Zöl (zöl.dk) med en ældre guldsag fra H&M. - Instagrams fra livet Hvis solen ikke vil skinne, så vil jeg! Nød en gråvejrsdag med guld, guld og atter guld og fik bl.a. matchet mine skønne øreringe fra danske Zöl (zöl.dk) med en ældre guldsag fra H&M.
Mit hood er skønt om foråret! Alle træerne springer ud, og byen er fuld af smukke farver og dufte. - Instagrams fra livet Mit hood er skønt om foråret! Alle træerne springer ud, og byen er fuld af smukke farver og dufte.
Har tilbragt ualmindeligt meget tid med sønnike på skødet i denne uge. Skoldkopper sucks - men det går mor-barn-hygge ikke. - Instagrams fra livet Har tilbragt ualmindeligt meget tid med sønnike på skødet i denne uge. Skoldkopper sucks - men det går mor-barn-hygge ikke.
Testing testing. De nye essie-lakker bliver sat på prøve. - Instagrams fra livet Testing testing. De nye essie-lakker bliver sat på prøve.
#fromwhereistand: Er blevet så forelsket i mine Sperry Topsiders, at jeg stort set ikke går i andet i øjeblikket. De er sailor meets Karen Blixen, and I like it! - Instagrams fra livet #fromwhereistand: Er blevet så forelsket i mine Sperry Topsiders, at jeg stort set ikke går i andet i øjeblikket. De er sailor meets Karen Blixen, and I like it!
Mors dag og lidt alenetid i Companys på Strøget. Er lidt forelsket i denne Rika-sag, men for det første skal den renses, og for det andet er jeg bare ikke god i creme. Øv! Men den er ikke streget fra ønskelisten ...  - Instagrams fra livet Mors dag og lidt alenetid i Companys på Strøget. Er lidt forelsket i denne Rika-sag, men for det første skal den renses, og for det andet er jeg bare ikke god i creme. Øv! Men den er ikke streget fra ønskelisten ...
Dagens mors dags-treat: En lille latte fra Baresso i solen. Sad og gloede ud i luften i hele ti minutter - DET sker sjældent! Og ja, der er de skønne Sperry Topsiders igen :) - Instagrams fra livet Dagens mors dags-treat: En lille latte fra Baresso i solen. Sad og gloede ud i luften i hele ti minutter - DET sker sjældent! Og ja, der er de skønne Sperry Topsiders igen :)
Del

Seneste nyt