Aniston

InstaBlur

Instablur me!

InstaBlur
I stedet for primer er jeg begyndt at bruge en blur-cream under min makeup. Det udglatter på den fede måde, holder makeuppen på plads, skjuler urenheder, ensarter huden og fjerner den værste skinnende overfalde, der ellers titter frem blot et par timer efter, jeg har lagt min makeup. Blur.cream er altså en form for retouchering - helt uden brug af Photoshop.

Og der er faktisk flere producenter, der har kastet sig over dette nye beauty-fænomen. Heriblandt The Body Shop, som her i foråret har lanceret InstaBlur. 

InstaBlur er en nærmest gennemsigtig creme, som kan bruges direkte oven på dagcremen. Den kan bruges uden makeup og under makeup. Bruges den uden makeup udglatter den blot og giver en pænere hud. Bruges den under makeup, giver den herudover et bedre canvas for makeuppen, som derfor også holder sig bedre og længere på plads. Derudover er InstaBlur faktisk også god, når man dupper den på problemområder og toner den ud med små cirklende bevægelser.

Den er nem at arbejde med og udglatter virkelig de områder, som man ellers må dække med et lag ekstra makeup.

InstaBlur indeholder i øvrigt fugtgivende E-vitamin, som plejer huden, mens man render rundt og nyder, at makeuppen sidder ekstra lækkert.


The Body Shop All-in-One InstaBlur 5-action Perfector forhandles hos The Body Shop til vejl. pris på 185 kr. 
ANNONCE
InstaBlur
Del

Seneste nyt

ANNONCE