Aniston

Inspiration til årets julegaver

Skal de sidste julegaver købes? Og er du løbet tør for inspiration? Find den her!

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er nu, de sidste julegaver skal købes.

Inspirationen til de gode julegaver til venner og familie har vi samlet her. Så ingen panik!
Inspiration til årets julegaver
Til den travle frossenpind
Om vinteren er det ganske enkelt dumt at gå udendøre med vådt hår. Men det er ikke altid, der er tid til at lade håret tørre au natural.

Så har du en fortravlet veninde eller et familiemedlem med krudt i, så vil en ny, lækker hårtørrer sikkert falde i god jord.

Den nye kraftige hårtørrer fra Remington tørrer håret grundigt, inden man bevæger sig ud i kulden.

Luxe Compact fra Remington er nemlig udstyret med en kraftig AC-motor, og så er den let i vægt og giver et tørt resultat på få minutter.  

Det smarte ved den nye Luxe Compact er således, at den særlige AC-motor er meget effektiv - og så er hårtørreren lille og vejer ikke mere end et kg.

Det gør Luxe Compact lettere og mindre klodset sammenlignet med andre modeller med en lignende motor. Derfor er den også et oplagt valg til den travle og aktive, der efter træningstimen gerne vil tørre hår, men som ikke har hverken plads til eller gider slæbe på en stor hårtørrer.

Luxe Compact forhandles hos Matas og Bilka over hele landet til vejl. udsalgspris på 349 kr.
ANNONCE
Inspiration til årets julegaver
Til den krea
Har du ikke det store budget men synes alligevel, at din dullegrejs-hungrende kreative veninde skal have lidt lækkert til jul, så spring ud i en eller flere af de helt nye Art Liner Dekorationslak til neglene fra Depend.

Med Art Liner fra Depend kan man skabe små, sjove kunstværker på neglene med dekorationslakkens meget fine og spidse pensel. På den måde kan man dekorere sine negle.

Art Liner skulle være nemme nok at bruge, hvis man har en lidt "steady hand". Man begynder med at lakere neglene i den ønskede basisfarve med en helt almindelig neglelak. Så ryster man flasken med Art Liner godt, og så er man klar til at dekorere neglene.

Til sidst er det en god idé lige at lægge et lag overlak, så resultatet holder.

Art Liner fra Depend fås i seks varianter: Guld, sølv, guldglimmer, sølvglimmer, sort og hvid.


Art Liner har en vejl. udsalgspris på 35 kr. for 5 ml.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce