Aniston

Inspiration til årets fastelavnsudklædning

Aaaarg! Er det nu allerede den tid på året igen?

Det er kommet bag på mig endnu engang. Det er februar - og dermed kommer fastelavn! 

Derfor har jeg også de seneste dage søgt side op og butik ned for at finde det helt rette fastelavnskostume til poden.

Og det er ikke nemt! For samtidig med at jeg gerne vil finde noget, der er fedt, så er jeg også lidt nærig, nu hvor det kun drejer sig om, at han skal have hele herligheden på i få timer i vuggestuen, og så skal han ellers ikke bruge det mere, fordi han jo er vokset ud af det til næste år.

I min søgen er jeg dog faldet over mange gode bud. Nogle af dem er samlet neden for - hvis nu du også skulle rende rundt og lede ...
ANNONCE
Handyman? De fleste drenge er vilde med skruer, hammer og sav. Herudover er dragten fra Freds World by Green Cotton også både anvendelig som fritidsdragt og natdragt efterfølgende. Smart ikk'? - Inspiration til årets fastelavnsudklædning Handyman? De fleste drenge er vilde med skruer, hammer og sav. Herudover er dragten fra Freds World by Green Cotton også både anvendelig som fritidsdragt og natdragt efterfølgende. Smart ikk'?
Lille yndig leopard? Kattedyr er skønne, og det er børn klædt ud som kattedyr også! Er du vild med dyreprint, vil du elske det skønne leo-print fra MarMar i de blødeste materialer. - Inspiration til årets fastelavnsudklædning Lille yndig leopard? Kattedyr er skønne, og det er børn klædt ud som kattedyr også! Er du vild med dyreprint, vil du elske det skønne leo-print fra MarMar i de blødeste materialer.
Spiderman? Superhelte er altid et hit - i hvert fald når hankønsvæsnerne bliver lidt større. Hos Disney Store har de flere gode bud - og naturligvis en lang række spændende prinsesser. - Inspiration til årets fastelavnsudklædning Spiderman? Superhelte er altid et hit - i hvert fald når hankønsvæsnerne bliver lidt større. Hos Disney Store har de flere gode bud - og naturligvis en lang række spændende prinsesser.
Pirat-frø? Hvorfor behøver man egentlig at være noget, som andre nødvendigvis kender? Børn har fantasi, så det er bare om at være fantasifuld med kostumet også. Hos Freds World by Green Cotton har de mange sjove og farverige styles, som nemt kan bruges - også efter fastelavn. - Inspiration til årets fastelavnsudklædning Pirat-frø? Hvorfor behøver man egentlig at være noget, som andre nødvendigvis kender? Børn har fantasi, så det er bare om at være fantasifuld med kostumet også. Hos Freds World by Green Cotton har de mange sjove og farverige styles, som nemt kan bruges - også efter fastelavn.
Lille løve? Det ender nok med, at sønnike bliver klædt ud som lille løve med en saml-selv maske fra Panduro Hobby og en pyjamas fra Baby Gap. - Inspiration til årets fastelavnsudklædning Lille løve? Det ender nok med, at sønnike bliver klædt ud som lille løve med en saml-selv maske fra Panduro Hobby og en pyjamas fra Baby Gap.
Del

Seneste nyt

Annonce