Aniston

Industriferien lever i bedste velgående

De store sommerferieuger er fortsat uge 29, 30 og 31.

Industriferien lever i bedste velgående
Industriferien er blevet meldt død og begravet flere gange gennem de seneste år. Og det er da også sådan, at færre og færre virksomheder lukker og slukker for computere, produktionsapparater og for kreativitet i de sommerferieuger, der også ofte bliver kaldt industriferien.
 
Men det betyder ikke, at der ikke fortsat er mange danskere, der ynder at tage på sommerferie i netop disse uger.

Igen i år tyder alt nemlig på, at det er uge 29, 30 og 31, der bliver de store sommerferieuger for danskerne.
 
Det viser en undersøgelse foretaget af Hotels.com blandt 1.197 danskere.
 
De klassiske ferieuger er fortsat de hotteste
Selvom sommerugerne ikke længere er indrettet således, at virksomhederne trækker stikket ud i flæng, så er der altså tilsyneladende rigtig mange danskere, der pakker deres bil, børn og kufferter og drager på ferie i de såkaldte industriferieuger.
 
Således angiver knap hver tredje (hhv. 31 pct. og 32 pct.), at de planlægger sommerferie i uge 29 eller 30, mens hver fjerde (26 pct.) forventer at ligge på langs ved Vesterhavet eller Rivieraen i uge 31.
 
Næsten lige så mange (24 pct.) planlægger at holde sommerferie i uge 28.
 
”Sommerferien er typisk den ferie, som danskerne planlægger i bedst tid, og det er også en ferie, hvor mange af os dyrker at være sammen med familien og måske også venner. Og hvis man skal have 1-2 uger til at gå op i en højere enhed med diverse kalendere, skoleferier etc., så ender man bare ofte med at rejse i det, der fortsat er de klassiske ferieuger,” mener Yvonne Bonanati fra Hotels.com og fortsætter:
 
”Hvis man dog rejser ud i verden, kan man med fordel undersøge på forhånd, hvilke uger der er de største ferieuger i det land, man gerne vil besøge. Hvis man rejser til Spanien i netop de uger, hvor spanierne selv holder fri, kan det måske være vanskelligt at finde et værelse på lige netop det rigtige hotel – eller en solstol på stranden for den sags skyld,” lyder rådet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt