Aniston

Indret stuen med nye møbler

Indret stuen med nye møbler

Der kommer en dag i enhver kvindes liv, hvor mandens store diskohøjttalere og den gamle arvede skænk bare bliver for meget. Man får simpelthen et indædt behov for at gøre indretningen lysere og lettere. Men den kan være svær at komme igennem med. Et nyt stykke værktøj eller andre lokkemidler kan dog i visse tilfælde være effektive overtalelsesmidler, og til nød kan I jo måske hjælpes lidt ad med beslutte, hvordan den nye indretning skal se ud.

Skift stereoanlægget ud med moderne trådløs lyd
En af de ting, der for alvor kan give grå hår er de lidt gammeldags stereoanlæg. Et hav af ledninger og apparater gør rengøringen næsten umulig. Det roder, og de store højttalere pynter bestemt heller ikke. Er din partner HiFi-freak, er der muligvis ikke så meget at gøre, men hvis der blot er tale om et anlæg fra konfirmationstiden uden større affektionsværd eller værdi i det hele taget, kan det sagtens være han er til at tale med.

Tidens helt hotte trend er trådløse højttalere, som ikke fylder meget og hvor fraværet af ledninger gør indretningen meget nemmere og mere fleksibel. Teknologien i de trådløse højttalere er efterhånden så god, at lydkvaliteten er fuldt på højde med mange lidt ældre HiFi-anlæg, som fylder det 10-dobbelte eller mere. Med trådløse højttalere er man fri for selve ”anlægget”, idet musikken blot streames fra smartphone eller computer.

Der findes et hav af mærker inden for trådløse højttalere, og valget kan være svært. Men tag eventuelt et kig på pæredanske Jabra, der ikke er så kendt af mange. Det skyldes, at firmaet primært opererer på det professionelle marked med blandt andet trådløse headsets, hvor firmaet er markedsledende - på verdensplan vel at mærke. For nyligt har de dog også bevæget sig ind på konsummarkedet, blandt andet med en serie trådløse højttalere, hvor de udnytter ekspertisen inden for trådløs teknologi. Designet er frækt og moderne - du kan evt. se udvalget hos Jabra.dk.

Nye møbler fås billigst i Sverige
Med det gamle stereoanlæg af vejen, er den nye stue allerede halvvejs en realitet. Nu skal de mest klodsede gamle møbler ud, så der kan komme yderligere luftighed i udtrykket. Nye møbler er ikke helt billige, men her bringer vi et lille trick, som de færreste endnu kender til: Køb møblerne i Sverige og få dem leveret med posten! Det lyder måske som en lettere vanvittig ide, men den er ikke desto mindre helt reel.

Det gigantiske svenske møbelhus Trademax har kun eksisteret siden 2008, men har allerede mere end 350.000 tilfredse kunder og vokser fortsat med raketfart. De har en størrelse, som gør det muligt at købe møblerne hjem direkte fra producenterne. Dermed skæres de fordyrende mellemled væk, og det slår i den grad igennem på priserne. Størrelsen gør det også muligt for møbelhuset at have et gigantisk udvalg af møbler i alle afskygninger - alt sammen tilgængeligt online. Find møblerne på Trademax.dk, og tjek prisen.

Der ryger naturligvis lidt fragt på ordren, men med under 400 kroner er det faktisk mindre end mange danse møbelhuse tager for selvsamme service. Og prisen er fast uanset, hvor mange møbler du bestiller.

ANNONCE
Del

Seneste nyt