Aniston

Indret et stilfuldt hjem, med House Decor

Her i Skandinavien har vi en helt særlig indretningsstil, der er kendetegnet ved sit minimalistiske og stilfulde udtryk

Stilen står eksempelvis i kontrast til den sydeuropæiske stil, hvor tungere og mørkere møbler typisk er i centrum.

Selvom den nordiske boligindretning er enkel og elegant, kræver det alligevel, at der er noget tanke bag, for at du kan indrette dig flot i denne stil. Derfor giver vi dig her et par tips til, hvordan du kan bruge den skandinaviske indretning til at skabe et stilfuldt hjem.

Dansk design laves af danskere

Hvis du skal indrette dig efter den nordiske – og måske mere specifikt danske – indretningsstil, så er det selvfølgelig vigtigt, at du køber produkter af dansk design. De ting, du indretter dit hjem med, har en afgørende betydning for det endelige udtryk af hjemmet. Derfor bør du prioritere, at dine møbler og dit interiør er lavet af en ordentlig kvalitet. Dette kan du i høj grad stole på, når du køber danske varer.

Et dansk firma, som producerer stilfuldt interiør og møbler, der passer perfekt ind i den nordiske stil, er House Doctor. Deres produkter er af høj kvalitet, og så har de en bred vifte af møbler og interiør, der kan fylde i alle hjemmets rum. Udvalget fra House Doctor er stort hos Bydahlliving. Dette kan derfor være et godt sted at starte, når du skal indrette hjemmet.

Farver der passer

Udover at have de helt rigtige indretningsgenstande bør du også tænke over du farver, som du indretter hjemmet med. Hvis hjemmet skal være stilrent, bør der være en rød tråd gennem dit farveskema. Dette gælder både for malingen på væggene og farven på det interiør, du vælger. Generelt bruges der i nordisk boligindretning rolige og naturlige farver, hvor især hvid går igen mange steder.

Hvis du synes, at det bliver for ensformigt kun med lyse og afdæmpede farver, så er det også en mulighed at blande disse farver med lidt kraftigere farver for at danne en kontrast. I de seneste år er det særligt blevet populær herhjemme at male en enkelt væg i en iøjnefaldende farve for at skabe en kontrast til rummets andre vægge, som for eksempel er hvide.

Vær ét med naturen

Et andet træk, der kendetegner en stilfuld nordisk indretning, er, at naturen bliver trukket ind i hjemmet. Da det her ikke altid er vejr til at opholde sig udenfor i lang tid, sørger vi for at omgive os med grønne planter indenfor, så vi alligevel kan få en følelse af at være i kontakt med naturen. 

Planter giver et friskt pust til indretningen, og de passer sammen med det meste interiør. Derfor handler det bare om at finde de planter, som du bedst kan lide. Her kan du sagtens bare prøve dig frem, da planter typisk er en relativ billig type interiør, og de derfor er til at udskifte, hvis du skulle finde ud af, at den plante du har købt ikke passer så godt ind, som du troede.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce