Aniston

Incoco

Neglelak, der er lige til at sætte på. Aniston.dk har testet sagerne.

Neglelak, der er lige til at klistre på, og som holder længe. Lyder det for godt til at være sandt? Aniston.dk har testet Incoco.

Incoco
Der har været meget snak om, at neglelak er skidt for kroppen og helt skal undgås, hvis du eksempelvis er gravid.

Den viden har fået flere forskellige kosmetikfirmaer til at tænke anderledes og har resulteret i nye måder, hvor på man kan få flotte farvede negle. For det vil vi jo helst ikke undvære!

Vi har tidligere omtalt en neglelak uden formaldehyd , men nu har vi altså fået fingrene i endnu et produkt, som er ret nyskabende og heller ikke indeholder eksempelvis formaldehyd, toluene og den slags skidt, som neglelak ellers ofte er spækket med.

Tør neglelak
Produktet hedder Incoco og er et sæt små klistermærker, som du ganske enkelt sætter på neglene. Det er altså tør neglelak, som kommer på små strips, og som derfor heller ikke skal tørre.

Derudover holder Incoco noget længere end en normal neglelak, der ofte allerede begynder at skalle inden for de første par dage.

Incoco tager lidt længere at sætte på, end det tager at lægge et lag neglelak, men til gengæld holder den jo noget længere, så du slipper for at tage neglelak af og på i den periode. Og dermed sparer du måske oven i købet tid?!

Det er ellers nemt nok at bruge Incoco, og resultatet bliver flot.

Men processen kan du selv se her:
ANNONCE
Incoco
Incoco findes i ti forskellige farver og har en vejl. udsalgspris på 59 kr.
Del

Seneste nyt

ANNONCE