Aniston

Imod Pels

De kendte imod pels

Mange kvinder elsker pels, det gælder både den normale, ukendte kvinde og når man er en verdens berømt Hollywood stjerne. Men hvor er folks samvittighed henne?
Imod Pels
Overalt i verden er der kvinder der går i pels, også selvom de udmærket godt ved, at de ikke burde gøre det, men det er jo ikke alle mennesker, der har en samvittighed og det går desværre ud over de kære dyr.

PETA, "People for the Ethical Treatment of Animals", har nu kørt en kampagne mod at bruge pels i et stykke tid, og flere og flere kendte Hollywood stjerner stiller glædeligt op til den frivillige hjælp, og måske kan de være med til at åbne folks øjne, med de grænseoverskridende og iøjefaldende "Imod pels"-annoncer.

Der er mange store Hollywood navne, som er imod brugen af pels, og som derfor pryder PETA's annoncer. For eksempel kan der nævnes: Anna Nicole Smith, Charlize Theron, Christina Applegate, Des'ree, Ellen Degeneres, Imogen Baile, Joaquin Phoenix, Pamela Anderson, Pink, Sophie Ellis Bexter samt mange flere...

Kampen mod pels har foregået i mange år. Der har længe været dyrevelfærdsorganisationer og personer, som har gjort deres bedste i kampen imod brugen af pels, men lige meget hvor højt de råbte, så havde det

ikke en større eller længere virkning.

Men med PETA's kampagne og med hjælpen fra flere kendte, er folk blevet mere bevidste om hvad de køber, og det har medført at flere kendte designere og tøj butikker har nægtet at bruge samt sælge pels.
ANNONCE
Imod Pels
Men i alle gode eventyr er der et uhyre, og når det gælder brugen af pels, så er Jennifer Lopez blevet kåret til at være et "Monster i pels".

Dette skyldes at hun evig og altid ses i ægte pels jakker, frakker, huer og vanter.

Jennifer Lopez er blevet set med både minkpelse, kaninpelse, sælskind, rævepels samt prærieulve pels, også selvom hun flere gange (når hun bliver trængt op i en krog) har udtalt at hun ikke længere vil gå i pels eller for den sags skyld sælge det.

Men så bliver hun alligevel set med en ny pels få dage efter, og nu er hendes nye vinter kollektion også fyldt med pelsvarer.

Det har nu medført at hun er kommet på den sorte liste i Hollywood. Flere kendte nægter at tale med hende, der bliver dagligt oprettet flere og flere hade-sider om hende, den mest kendte er JLoDown.com.

Men nu har PETA også lavet et online spil, som går ud på at man er i Jennifer Lopez's tøj forretning og så skal man befri de stakkels dyr inden hun får fat på èn.

Er du også imod brugen af pels og dyremishandling, så kan gå ind på danske Anima "Foreningen for alle dyrs rettigheder" og give din hjælp samt underskrift til deres mange kampagner, måske kan du være med til at gøre en forskel...

Så hvad venter du på? Mere end 100 Millioner dyr om året blot her i Danmark, venter på din hjælp.

Jeg ved ikke hvor længe vi skal fortsætte med at se folk gå i pels, og hvor længe dyr skal blive flået levende for at tilfredsstille samvittighedsløse menneskers ønske om en "smart" pyntegenstand, men jeg håber at disse kampagner vil få øjnene op hos mennesker over hele verden. Indtil da kan I se PETA's "Imod pels"-annoncer i artiklens galleri, eller tage et kig på nedenstående annonce, som er min personlige støtte til kampen mod pels.
ANNONCE
Imod Pels
Lyt til din samvittighed - Giv Pels den kolde skulder...
Del

Seneste nyt

ANNONCE