Aniston

Immortals

De græske guder vækkes til live påny.

Foto: Nordisk Film - Immortals Foto: Nordisk Film
Er du til græske guder, lændeklæder, virkeligt heroiske helte, sagn, eventyr og godt med blodbad, så er "Immortals" sikkert lige noget for dig.

Gudernes magtesløshed
"Immortals" handler om Theseus, som er Zeus' uægte søn.

Og han er på ingen måde en tøsedreng. Han tager nemlig kampen op mod den meget onde Kong Hyperion, som har erklæret krig mod alle, som ikke enten adlyder ham, eller som han ikke kan se nogen nytte i.

Man skulle tro, at Guderne ville gribe ind mod en sådan ondskab, men siden de vandt slaget mod titanerne, har de lovet at blande sig uden om menneskenes sager. Og det har Zeus i sinde at overholde!

Guderne ser således magtesløse til, mens Kong Hyperion slagter løs på menneskene på den mest grusomme facon.

En mands kamp mod det onde
Kong Hyperions mål er at slippe titanernes kræfter fri endnu engang. 

Og eftersom guderne ikke kan gribe ind, så ligger hele verdens fremtid nu i hænderne på Zeus’ bastard-søn, Theseus, som tager kampen op sammen med et jomfrueligt orakel, en tyv og et par andre gæve udstødte.

Bygget til biograflærredet
"Immortals" spilder ikke tid på en lang og opbyggende intro. Den går straks til action-delen - og fortsætter i det spor.

Undervejs er den fyldt med imponerende scenografier og effekter, der er rigtigt drømme- og eventyr-agtige. Og så er den blodig som bare pokker!

Man kan tydeligt se, at filmen egentlig er en 3D-film, og visse effekter kan man også med det blotte øje fornemme som super lækre - hvis de var i 3D. Men det er de desværre ikke på dvd.

Og selvom man for engangs skyld ville ønske, at 3D-effekterne blev overført til tv'et, så fungerer den faktisk også helt fint uden.

Nogle scener er dog lidt for dystre til helt at ane på tv. Dette vil helt sikkert også fungere bedre på det store biograflærred.

Herudover er de græske fortællinger, som filmen bygger på, ikke fulgt særligt nøje. Men kan man abstrahere fra det, så er filmen ganske underholdende og godt lavet.


"Immortals" er udkommet på dvd den 6. marts 2012.
ANNONCE
Foto: Nordisk Film - Immortals Foto: Nordisk Film
Del

Seneste nyt

Annonce