Aniston

Iloveshoes.dk

Sprit ny webshop med sko, sko, sko og sko!

Iloveshoes.dk
Mangler du nye sko? Ja, hvem gør ikke det - altid!!?

Så vil det sikkert glæde dig, at lille Danmark har fået en fin ny webshop med sko, sko og atter sko!

Siden hedder Iloveshoes.dk og fører mærker som Vagabond, Lise Lindvig, Shoebiz, Bronx og noget så eksotisk som Buffalo (der dog har fået en ansigtsløftning siden sidst!)

Shopping 24/7
Konceptet for den nyligt lancerede webshop Iloveshoes.dk er at byde velkommen indenfor i det spændende og anderledes univers af modesko til kræsne og modebevidste kvinder og mænd, som vil betræde hver en anledning og hver en sæson med stil.

Som andre webshops er der desuden mulighed for at shoppe sko 24/7, og det er altid velkomment!

Overskuelig side med nem navigation
Folkene bag Iloveshoes.dk er stolte over den ny shop og fortæller i forbindelse med opstarten af siden:

"Vores sortiment vil altid repræsentere et elegant og stilfuldt mix af tidens stærkeste tendenser: Det rå og det bløde, det feminine og det maskuline samt det vovede og det klassiske," fortæller initiativtager og ejer Peter Tygesen.

Han har desuden lagt vægt på et lækkert og overskueligt design på hjemmesiden, som desuden er meget simpel at navigere i.

Masser af service online
Strategien for Iloveshoes.dk er simpel: Service, service og atter service!

På siden forankrer det mangesidede service-begreb sig i kombinationen af sublim kundepleje og et velassorteret sortiment af nyt og klassisk skodesign.

"Vi introducerer kundepleje på et meget højt niveau bl.a. med dag-til-dag ekspedition uden leveringsomkostninger for kunden, åben kundedialog for hele tiden at optimere serviceniveauet i shoppen og daglige opdateringer med informationer om kundefordele, nyheder, konkurrencer, auktioner og andre aktiviteter via vores blog samt vores profiler på Facebook og Twitter," fortæller Peter Tygesen, der også fastslår, at det skal være en fordel at samle sin sko shopping hos Iloveshoes.dk.

En af de lukrative fordele, som de selv fremhæver, er de mange konkurrencer og specialrabatter, som der løbende vil blive informeret om via nyhedsbrevet og de sociale medier.

Vind 1 års forbrug af sko
Iloveshoes.dk skyder lanceringen af den sprit nye webshop i gang med en stor konkurrence, hvor præmien er 1 års forbrug af sko fra VAGABOND på Facebook, og hvem vil ikke gerne vinde netop det?

Se mere om den nye shop, konkurrencen og chancen for at vinde 1 helt års forbrug af sko her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce