Aniston

Ikke mere sexlegetøj i naturen

"Undskyld, men er denne her dildo småt brændbart?"

Ikke mere sexlegetøj i naturen
Forleden kunne man i de danske medier høre fortællingen om, at elever fra Sorø Husholdningsskole fandt noget helt uventet i naturen, da de deltog i Naturfredningsforeningens affaldsindsamling: En dildo.

Det har fået webshoppen Sinful.dk, som sælger erotisk sexlegetøj til at sende en opfordring til de sexglade danskere: Aflever dit udtjente sexlegetøj til genbrug!

Indehaveren af Sinful.dk, Mathilde Mackowski ved dog udemærket godt, at der kan være en grund til, at en dildo ender i naturen fremfor på genbrugsstationen:

"Hvem har egentlig lyst til at troppe op på genbrugsstationen med en dildo med kaninører og spørge 'øh, undskyld, men er det her småt brændbart?',” siger Mathilde Mackowski.

"Elektrisk sexlegetøj skal afleveres i burene til elektronikaffald, og de bure er jo ofte åbne, så alle kan se, hvad man afleverer. Og det er ikke alle, der har lyst til det."

Derfor har Sinful.dk nu søsat en kampagne, som skal sørge for, at sexlegetøjet bliver indsamlet og bortskaffet på en miljømæssigt korrekt måde.

"Hvis man sender sit brugte sexlegetøj tilbage til os, så sørger vi for, at det bliver afleveret korrekt på genbrugsstationen. Så kvitterer vi til gengæld med et gavekort på 50 kr. til vores webshop,” fortæller Mathilde Mackowski.

Hun understreger desuden, at gavekortet skal fungere som en gulerod for simpelthen at få folk til at bortskaffe deres udtjente sexlegetøj korrekt.

Se mere om kampagnen: Farvel sexlegetøj.

Hvis du ønsker, at Sinful.dk skal sørge for at aflevere dit udtjente sexlegetøj korrekt, skal du sende det til Sinful.dk, Thrigesvej 28, 8600 Silkeborg. Det er vigtigt, at du oplyser navn og mailadresse, så du kan få dit gavekort på 50 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt