Aniston

Ih, hvor de stritter

Hvorfor har Victoria "Posh Spice" Beckham altid stive brystvorter på billeder?

Familien Beckham er en meget omtalt familie. I den seneste tid er David Beckham blevet hevet frem i medierne, fordi han "tilfældigvis" har hygget sig lidt med nogle andre end konen Victoria. Denne gang er det dog ikke David, vi skal have fat i, men Victoria.
Ih, hvor de stritter
Endnu engang laver Victoria Beckham overskrifter. Denne gang er det ikke på grund af hendes mands affærer, men på grund af hendes brystvorter.

I
Ugebladenes store dilemma er, at de ikke ved om Victorias brystvorter er falske, eller om de faktisk er ægte. Hvis de er ægte, så har hun altså rendt rundt de sidste fire år og frosset eller været konstant liderlig!

Jeg skal ikke udtale mig om hendes behov for sex, men jeg tvivler stærkt på, at det er muligt at være trængende så længe - specielt når hun har en meget lækker mand. Men da det også har været fremme om David Beckhams affærer de sidste mange måneder, kan der måske være noget om, at hun ikke får noget!

Min teori er, at hun følger en forholdsvis ny trend: Falske brystvorter.

Hvorfor hun vælger at bruge falske brystvorter, er mig en gåde. Kan det være fordi hun mangler opmærksomhed fra det mandlige køn? Er det bare for at være anderledes? Eller er hun bare typen der godt kan lide ting, der stritter?

Hvis du har lyst til at komme med på denne mode, kan du bestille to falske brystvorter på: http://www.annsummers.com. Det koster 9,99 £, men så er pengene også givet godt ud. De er lavet af silikone og kan derfor bruges flere gange. Husk dog at tage dem af inden dig og kæresten går i gang - han vil blive meget skræmt, hvis han pludselig står med to silikone vorter i hånden!

Tjek billederne af Victoria i galleriet...
ANNONCE
Del

Seneste nyt