Aniston

Ice serum

Fra fileteringsfabrikker på Island til mit glatte ansigt.

Ice serum
Nogle af de bedste idéer opstår ofte tilfældigt. Således også Ice Serum, som marinebiolog Dr. Jon Bragi Bjarnasson fandt på, fordi han forskede i enzymer fra ishavet.

I den forbindelse besøgte han fileteringsfabrikker i Island, hvor han opdagede, at kvinderne, der arbejder med filetering af fisk dagen lang, ikke fik røde, irriterede og sprunkne hænder.

Dette gjorde, at han viede sin tid til at forske i, hvad enzymerne fra ishavet kan gør for huden og mod hudlidelser.

Siden har professoren og marinebiologen fået patent på enzymet Penzyme, som er den aktive ingrediens i Ice Serum fra Island.

Ice Serum er da også en ret særlig serum. Det mærker man straks, man får den mellem hænderne. Den har en særlig, blød og fedtet konsistens. 

Når man smører den i ansigtet, føles den også blød og fedtet, men den trænger straks ind - og med straks, mener jeg straks!

Samtidig er Ice Serum fri for olier, parfume, parabener og farvestoffer. Den er klar som ishavet, og så kan den anvendes af alle hudtyper. Og den er rar, rigtig rar!

Ice Serum skulle desuden virke fornyende på huden, virke eksfolierende og fugtbevarende samt stimulere kollagen i huden, så ansigtshuden får forbedret elasticitet og vitalitet.


Ice Serum fra Island forhandles flere steder i landet. Se forhandlerlisten på Ice Serums egen hjemmeside.
ANNONCE
Ice serum
Ice serum
Ice serum
Del

Seneste nyt

ANNONCE