Aniston

Ian Somerhalder

Lækre Boone med de smukke blå øjne

Hvis du følger med i TvDanmarks udmærkede serie, "Lost", kender du også Ian Somerhalder, som spiller Boone. Men vidste du, at Ian også har været model siden han var 10 år og havde sin TV-debut i den amerikanske serie "Now and Again"?
Ian Somerhalder
Med nogle fantastiske blå øjne og drengede træk, er Ian Somerhalder et godt bud på et nyt teenageidol og er endnu et eksempel på modeller, som "konverterer" til skuespiller.

I 2004 udnævnte det amerikanske magasin "Teen People" ham til den 23.-mest hotte fyr nogensinde og gæsteoptrædener i serier som "Smallville", "CSI" og "Young Americans", og endelig en af de bærende roller i serien "Lost", har gjort verdenen opmærksom på Ian og især hans dejlige udseende.

Ian, som lyder det fulde navn Ian Joseph Somerhalder, er født i Mandeville, Louisiana den 8. december 1978, hvilket betyder at han er 26 år. I sine barndomsår, spillede Ian teater på skolens dramahold og udøvede udendørsaktiviteter, såsom at træne heste.

Han blev opdaget af et modelbureau og siden har han lavet kampagner for "Levi's", "Dolce & Gabbana", "Esprit" og "Versace". I fritiden dyrker Ian yoga, rider, lytter til "Radiohead" og "The Verves" musik og ser serier som "Sopranos".

I 2002, efter par mindre optrædener i forskellige små amerikanske film, fik Ian en af de ledende roller i filmen "The Rules of Attraction" som "Paul Denton". Her spillede han blandt andet sammen med James Van Der Beek (Sean) og Jessica Biel. Filmen handlede om "Patrick Bateman" fra "American Psycho's" lillebror, Sean, som Ian's rolle er forelsket i og også ender med at kysse.
ANNONCE
Ian Somerhalder
Filmen fik lunkne anmeldelser, men førte til flere roller, dog i ret ukendte film som "Rain Falls" og "In Enemy Hands". Privat kunne Somerhalder, på trods af sit pretty-face, godt lyde som lidt af en værre en. I et interview har han engang sagt: "Pay for drugs and rock'n'roll, but not sex. That should come for free!"

2004 blev året, hvor Somerhalder endelig fik sit gennembrud som skuespiller, nemlig i serien "Lost", hvor han spiller en rigmandssøn ved navn "Boone", som i et flystyrt ender på en øde ø, hvor han og passagererne må kæmpe for overlevelse. Uden at afsløre for meget, skal du desværre nyde synet af ham i serien, mens du kan...

Til gengæld kan man om et år se mere til ham i Wes Cravens film "The Breed", hvor han strander på en mystisk øde ø (!) som er beboet af nogle uhyggelige hunde. Hmmm... det vinder han nok ikke en Oscar for.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce