Aniston

I will - if you will

The Body Shop støtter dette års Earth Hour den 23. marts.

I will - if you will. Det er sloganet for dette års Earth Hour-kampagne, som løber af stablen den 23. marts.

Earth Hour er verdens største klimabegivenhed, og i 2012 deltog intet mindre end 152 lande og næsten 7.000 byer, der alle slukkede lyset mellem 20:30 og 21:30.

Earth Hour er på den måde et verdensomspændende signal om, at klimaspørgsmål skal tages alvorligt. Ingen kan gøre alt, og du kan som individ ikke redde verden. Men sammen kan vi gøre lidt hver især.

Med udspring i kampagnen kan du udfordre dine venner, familien eller kollegerne til at ændre vanerne en smule: Tage cyklen, vaske ved 30 grader eller noget helt tredje. Alt sammen små ting, der ikke betyder så meget i din hverdag, men som, hvis mange vælger at deltage, kan gøre de små forskelle, der til sammen gør en stor forskel.

The Body Shop har valgt at støtte WWF Verdensnaturfondens Earth Hour-kampagne og opfordrer derfor deres kunder til at udfordre hinanden. Det kan de gøre ved at nappe en lille slip i den lokale The Body Shop, krydse af på sedlen og få en anden til også at krydse af. Herefter deler man sedlen og har dermed lovet hinanden eksempelvis at tage cyklen på arbejde i en given periode.


Læs mere om kampagnen Earth Hour her.
ANNONCE
I Will - if you will ... Kryds af og få din veninde, kæreste, mand eller kollega til at krydse af på den anden side. - I will - if you will I Will - if you will ... Kryds af og få din veninde, kæreste, mand eller kollega til at krydse af på den anden side.
Del

Seneste nyt

Annonce