Aniston

"I Want A Famous Face"

Hvis plastikkirugi nogensinde bliver foretaget af de rette grunde, er dette bestemt ikke en af dem

Et af de nyere shows, man kan se på MTV for tiden er "I Want A Famous Face". Selve konceptet i programmet er ganske simpelt; det handler om nogle forskellige unge mennesker, der vil bruge plastikkirugi til at ligne deres favorit stjerner mere... Men hvorfor?

Det skal lige nævnes fra start af, at MTV bare følger de unge, der selv har truffet dette valg, så det er de unge selv, der har en, ja hvad skal vi kalde, ikke helt sund indstilling til selvværd og risikoer for at ændre på deres ydre.

Måske er det bare mig, der synes, at det er en ret absurd idé at få foretaget indgreb for at efterligne kendte personers udseende, men tag for eksempel denne unge kvinde:
ANNONCE
"I Want A Famous Face"
MTV:"I Want A Famous Face" - Sha

Sha var selv meget tilfreds med resultatet til trods for al smerten, som var lidt af en overraskelse for hende?!

Men hun elskede jo al den opmærksomhed, hun lige pludselig blev overdækket med! Hvad siger det så om hende, hvis det er den type opmærksomhed, hun stræber efter?

Hun har fået fikset sin dobbelt hage og pumpet både læber og bryster op, da hun gerne vil ligne sit store idol, Pamela Anderson, hvilket er ganske fint. Det er der en del kvinder, der gerne vil, ikke at jeg forstår den trang til at få rygproblemer og ligefrem kunne risikere at dø på grund af et par kæmpe bryster, men det er da fint nok for dem...

At denne unge dame kun er 19 år og hendes krop ikke nødvendigvis er færdig udviklet, synes jeg, at der er et problem ved.

Eller hvad med disse to knægte?
ANNONCE
"I Want A Famous Face"
MTV:"I Want A Famous Face" - Mike & Matt

Disse tvillinger var sikre på, at det var deres ansigter, den var gal med. Løsningen måtte da, i en alder på 20 år, være at få
Desværre er der i disse tider en del unge, som lægger sig under kniven for at pynte på deres udseende, men hvad får dem til at omstrukturere deres kroppe, når de ikke engang er fuldt udvoksede?

Hvad er det de selv håber på at opnå, som de ikke kan med deres nuværende person?

Til tider overvejer jeg, om de godt er klar over, at det kun er deres ydre, de "forbedrer" og om de overhovedet overvejer konsekvenserne i deres valg?

Er det for eksempelt værd at dø for et par større bryster?
ANNONCE
Del

Seneste nyt