Aniston

I utroskabens klør - del 4

Utroskab er parforholdets værste fjende

Utroskab. Parforholdets værste fjende, parforholdets værste frygt. I denne artikelserie vil jeg fortælle om nogle menneskers liv, hvor utroskaben har fundet vej til. Disse mennesker har enten haft en kæreste der har været utro, eller også har de selv været sin kæreste utro.

ANNONCE
I utroskabens klør - del 4
De fortæller om deres følelser og handlinger i forhold til utroskaben, og hvordan de er kommet videre, hvis de altså er det.

Hvorfor vælger nogle mennesker at være deres partner utro? De foregående tre artikler i denne serie har givet os nogle eksempler på utroskab, og på hvorfor nogle mennesker vælger at gøre det.

Utrokab. Som det står ovenfor, er utroskaben parforholdets værste fjende. Den kan ødelægge alt i et ellers utrolig stærkt forhold, og det laver utrolig dybe sår i sjælen.

De tre par, som vi indtil nu har hørt om, har hver haft deres møde med utroskaben. I første artikel mødte vi Mikael, hvis kone var ham utro. Han fortalte om, hvor hårdt det var for ham; for han følte virkelig, at al den tillid, som han havde haft til sin kone, nu var væk, og han havde svært ved at finde den igen.

Det gjorde så ondt i hans hjerte, da hun fortalte ham det hele. Hans tanker kørte rundt, og han begyndte at finde ud af, hvornår det hele startede, og hvornår han kunne have sagt sig selv det.

Han bebrejdede sig selv meget, selvom han egentlig ikke burde. De har endnu ikke fundet sammen igen, selvom de dog prøver på.

Mikael har svært ved det, han er jo helt klart bange for, at det skal ske igen, hvilket jo er forståeligt. Hans kone løj overfor ham over mere end et år, og først da Mikael begyndte at gå hende lidt på klingen, brød hun sammen og fortalte det hele.

I dette forhold har utroskaben jo fuldstændig smadret tilliden, og det gør ondt. Det er tydeligt at se på Mikael; han har svært ved at finde sig selv og den mand, han var, før det hele skete. Nogle gange tænker den utro part bare ikke over, hvilke konsekvenser det kan have, og han eller hun lader bare livet gå sin gang. Men den smule sjov, man har, mens man er utro, er ikke noget, der kan kompensere for den smerte, man påfører et andet menneske.

I den anden og tredje artikel mødte vi to piger, som gerne ville stå frem og sige, at de havde været deres kærester utro. Den ene af dem var det stadig, og hendes begrundelse var simpelthen, at hun ikke havde mulighed for at have sex med sin 116 kg tunge kæreste. Hun har et behov, som hun skal have opfyldt, og det får hun så ved hendes elsker, som i øvrigt er hendes gamle kollega.

Er dette fair overfor kæresten? Jeg vil umiddelbart sige nej. Hun kunne jo tage en snak med sin kæreste og måske sætte ham i gang med at tabe sig. Forklare ham, hvordan hun har det her behov, som hun gerne vil have opfyldt. Så kunne det være, han kunne tabe sig, så det til sidst var muligt for dem at have sex.
ANNONCE
I utroskabens klør - del 4
Hvis han derimod nægter at gøre noget ved det, kan man jo vende den om og spørge, hvorfor hun i al verden så bliver hos ham? Men kærlighed kan binde stærke bånd, og når man virkelig elsker en person, så kan det være utrolig svært at give slip igen!

Sådan havde den anden pige, som valgte at være sin kæreste utro, det også. Hendes kæreste kunne fint have sex med hende, men han gad bare ikke. Han elskede sin computer højere end hende, og hvilken pige kan affinde sig med det?

Derfor valgte hun at have en elsker ved siden af, som kunne give hende den bekræftelse, hun havde brug for. Men, hvorfor gik hun ikke bare fra ham? Igen er det kærlighedens bånd, som er stærke.

Disse bånd er så svære at bryde, og når man endelig bryder dem, giver det sår på sjælen for evigt. Det kan gøre så utrolig ondt, og ens fremtid kan virke så ligegyldig. Især når disse bånd bliver brudt på grund af utroskab.

Jeg håber, at jeg har givet lidt stof til eftertanke, og at du måske vil tænke dig om, inden du får lyst til et lille sidespring.

Husk, at det sjov du har, mens du er utro, aldrig nogensinde kan kompensere for den smerte du påfører din kæreste! For han/hun vil finde ud af det, på et eller andet tidspunkt, og det nytter ikke noget at lyve, hverken overfor ham eller for dig selv!
ANNONCE
Del

Seneste nyt