Aniston

I utroskabens klør - del 3

Skal man styre sit parforhold efter sit sexbehov, eller skal man styre sit sexbehov efter sit parforhold

Utroskab. Parforholdets værste fjende, parforholdets værste frygt. I denne artikelserie vil jeg fortælle om nogle menneskers liv, hvor utroskaben har fundet vej til. Denne gang har jeg snakket med Stine, som er sin kæreste Martin, utro med Peter.

I utroskabens klør - del 3
I de sidste to dele af serien "I utroskabens klør" har vi mødt par, hvor utroskaben har splittet dem og deres kærlighed.

I denne artikel møder vi endnu et par, hvor utroskaben har fundet sin vej, men den har endnu ikke splittet de to ad - Martin ved nemlig ikke noget om Stines sidespring og sådan skal det forblive ifølge Stine.

Stine er kæreste med Martin og hun elsker ham rigtig højt. Hun mener, at han er den eneste ene og at de to skal være sammen resten af livet.

Så kan det det jo så lyde underligt at hun samtidig er sammen med Peter et par gange om ugen, selvom Martin er den eneste ene. Men Stine har ingen skrupler over dette faktum, da hun har behov for at have sex med Peter en gang imellem - og der sådan set kun en grund til det: Martin vejer 116 kilo og han kan simpelthen ikke holde ud til at have sex med Stine.

Hans mave er i vejen, og da hans penis i forvejen er ret lille kan han simpelthen ikke tilfredsstille Stine på den måde hun ønsker.

Hun ved godt at det er forkert at være Martin utro, men hendes sexbehov overskygger samvittigheden og Martin kan jo ikke dække det behov.

Stine og Peter har dog kun sex sammen, hun har ikke indledt noget følelsesmæssigt forhold til ham, for det vil være helt forkert, mener hun. Så er det først, at hun er Martin rigtig utro, og det vil hun ikke gøre imod ham.

"Det Peter og jeg har sammen er ikke noget stort. Det er bare sex og det behøver Martin ikke at vide noget som helst om. Hvis jeg fortalte ham om mit sexbehov ville han blive ked af det, for han ved jo godt, at han ikke kan opfylde mit behov, og hvis han fik at vide at jeg går i seng med Peter, vil han blive endnu mere såret. Det vil jeg ikke udsætte ham for".

Stine har tænkt sig at forsætte sit forhold med Peter, men hvis der kommer en dag, hvor Martin smider kiloene så vil hun helt sikkert afslutte forholdet. Hun elsker Martin og han er den eneste ene.

Man kan jo spørge sig selv om det er fair af Stine, at gøre sådan noget mod Martin, men det spørgsmål er der jo mange svar på. Det kommer helt an på om man ser sex, som noget man skal have eller som noget der bare er en del af forholdet.

Vurdér selv.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce