Aniston

I utroskabens klør - del 1

Utroskab, en af de syv dødssynder og alligevel noget der foregår dagligt

Utroskab. Parforholdets værste fjende, parforholdets værste frygt. I denne artikelserie vil jeg fortælle om nogle menneskers liv, hvor utroskaben har fundet vej til. Disse mennesker har enten haft en kæreste der har været utro, eller også har de selv været sin kæreste utro. De fortæller om deres følelser og handlinger i forhold til utroskaben, og hvordan de er kommet videre, hvis de altså er det. I denne del hører vi om Mikael og Marianne, som har været gift i 12 år.

ANNONCE
I utroskabens klør - del 1
Mikael, som er gift og har to børn, må i dag kæmpe sig igennem en hård dagligdag, da han for fire måneder siden fik sig lidt af et chok, da hans kone gennem 12 år, fortalte ham at hun havde følelser for en anden og havde været sammen med denne person.

Men lad os starte helt fra begyndelsen! Mikael og Marianne blev gift på Rådhuset i 2003 efter en dejlig periode sammen, hvor de begge havde gået hjemme et stykke tid.

Da de blev gift havde de været sammen i ca. 10 år, hvor de havde været gået fra hinanden et par gange for inden da. Men nu følte de sig begge voksne nok til det her forhold, og derfor følte de at det var på tide at de blev gift.

Et par måneder senere fødte Marianne deres andet barn og de var en rigtig lykkelig familie. Men året efter begynder det så at gå ned ad bakke.

Marianne får færdiggjort sine studier og begynder at arbejde, samtidig med at Mikael kommer i arbejde igen. Dette giver dem begge en virkelig stresset hverdag, men de prøvede dog at leve lidt på sidste års lykke og i sommeren 2004 holder de et stort kirkebryllup.

Igennem planlægningen kommer de lidt tættere på hinanden end de havde været det sidste stykke tid. De holder et fantastisk bryllup sammen og lover hinanden, at de vil elske og ære hinanden til døden skiller dem ad.

Men dette løfte de afgav hinanden holdt desværre ikke længe. Mikael og Marianne køber et hus, som kræver en masse arbejde og alt dette arbejde giver dem en del stress, og dette skaber gnidninger mellem de to. Dette fører til at de næsten ikke snakker sammen mere og de trækker sig længere og længere væk fra hinanden.

Mikael får en mistanke om utroskab, men slår den hen. Det nægter han at tro hans kone kunne finde på. Men desværre var denne mistanke sand. Marianne har haft følelser for en kollega, og hun har oven i købet kysset denne mand og flirtet med ham over længere tid. Det viser sig at denne mand, er selv samme mand, som for noget tid siden havde ordnet parrets badeværelse og deres have.
ANNONCE
I utroskabens klør - del 1
Mariannes indrømmelse slog Mikael fuldstændig ud og han kunne slet ikke forstå det. Men samtidig gik det op for ham hvordan det hele var gået galt. Han brød sammen og hans tanker kørte rundt. Var der noget galt med ham? Elskede hun ham ikke mere eller? Var det slut nu? Alt dette kørte rundt inde i hovedet på Mikael og det var svært for ham at samle sig.

I dag prøver parret stadig at få det til at fungere. Ikke mindst for børnenes skyld, men også for deres egen. De elsker jo hinanden, men Mikaels tillid til Marianne har fået et alvorligt knæk, og ingen bebrejder ham for det. Hans kærlighed til Marianne er stadig at finde i hans hjerte, men hans hjerte ham samtidig fået et brist. Men han prøver!

Huset er nu sat til salg og parret bor hver for sig, for ligesom at finde sig selv. De forsøger at rejse ægteskabet op, og begge håber inderligt at de kan finde kærligheden igen, og ikke mindst at få tillid til hinanden igen!

I Mikael og Mariannes tilfælde er kærligheden virkelig sat på en hård prøve og desværre her den fået nogle skår, men jeg håber inderligt at de finder hinanden igen! Kærlighed bør ikke gøre ondt, men være det bedste man har i livet!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce