Aniston

I dag er det Barbies fødselsdag …

Hele verdens yndlings jetset-dukke, Barbie, fejrer i dag sin 53. fødselsdag.

I dag er det Barbies fødselsdag …
For at fejre de mange udgaver af den berømte Barbie-dukke har hoteleksperten Hotels.com sammensat en liste over destinationer, som Barbie har rejst til gennem sin årelange karriere.

Find din Ken-dukke frem fra gemmerne, og rejs med Barbie ud i verden!
 
Irsk Barbie
Når Barbie i år rammer hylderne, klædt som en ægte irsk cailín, har det taget hende over et halvt århundrede at iklæde sig den grønne folkedragt.

Hvis du planlægger at holde ferie i Irland i år og samtidig er frisk på at nyde den the Irish Way, hvorfor så ikke aflægge den irske hovedstad et visit? Dublin er en livlig, pulserende storby, som er rig på historie og har alt det, som du kunne ønske dig af en europæisk hovedstad.

Fra museer, kunstgallerier og selvfølgelig det verdensberømte natteliv, er der ikke mangel på ting at tage sig til. Når du er i Dublin, bør du helt sikkert slå et smut forbi Guiness’ hjemsted, hvor du vil finde ud af alt, der er værd at vide om den verdensberømte øl, mens du nyder en gratis pint med fantastisk udsigt over byen.

Italiensk Barbie
I 2010 fandt Barbie sin mørke og sensuelle side frem, da en italiensk model blev lanceret.
For at få en smagsprøve på ’La Dolce Vita’ bør du lægge vejen forbi den italienske hovedstad Rom. Byen udstråler ikke bare glamour og elegance, men er også hjemsted for nogle af verdens fornemmeste kunststykker.

Et besøg i Vatikanet er et must! Her kan du opleve det prestigefyldte ’Vatikanbibliotek’, ’Raphaels Værelser’ og andre vigtige værker af berømte italienske kunstnere, som Leonardo DaVinci, Giotto og Botticelli.
 
Forkæl dig selv med det brede udvalg af kulinariske oplevelser, der er at finde i Rom - fra simple trattorias spredt rundt i byen til storslåede italienske aftenmåltider på de finere restauranter. Sørg også for at sætte tid af til at sidde og nyde en stærk espresso, som en ægte italiener, mens du oplever gadelivet fra en fortovscafe.

Skotsk Barbie
Den skotske specialudgave af Barbie blev lanceret tilbage i 2009. Edinburgh, Skotlands hovedstad er det perfekte rejsemål, hvis man efterlyser en forlænget weekend med masser at se og tage sig til.

Med gader, der emmer af historie og blomstrende kulturliv, giver Edinburgh dig den perfekte balance mellem gamle traditioner og det moderne byliv. Byen har, som ingen anden, alle de store attraktioner placeret centralt inden for rækkevidde af hinanden.

Med den brede vifte af restauranter, der tilbyder det bedste fra de forskellige verdenskøkkener, kommer du helt sikkert heller ikke til at gå sulten i seng.

I hjertet af byen, er ’The Grassmarket’ området fyldt med traditionelle barer, der tilsammen er med til at skabe en livlig, kosmopolitisk atmosfære med et udpræget skotsk twist.

Fransk Barbie
Den franske Barbie-dukke, som blev lanceret i 2008, giver dig en fornemmelse af det franske natteliv i sit Can Can-danser ensemble.

For en ægte smagsprøve på det franske natteliv er det et must med et besøg i den franske hovedstad, Paris, den mest romantiske by i verden. Tag en tur forbi Eiffeltårnet, hvor du fra toppen kan nyde en betagende udsigt over alt, hvad byen har at tilbyde.

Paris er alle ægte shopaholics’ drøm; Avenue des Champs-Elysées er en af de mest berømte gader i verden, der byder på en blanding af highstreet og highend fashion med alt fra Zara til Louis Vuitton.

Efter en dag fyldt med sightseeing og shopping er den perfekte måde at slappe af på at læne sig tilbage og nyde en sejltur ned ad Seinen efterfulgt af en romantisk middag. Hvis ikke du er mæt af indtryk, kan du slutte aftenen af med at slentre gennem Paris’ smukke gader og boulevarder og få et glimt af noget af det mest betagende arkitektur i verden.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce