Aniston

I bad uden parabener

Tre skønne sæber til et bad med god samvittighed - men uden skidt og skrammel.

Når man hører om, hvor meget skidt og kanel der rent faktisk kan være i både vores mad og i de produkter, vi dagligt smører på vores krop, kan man godt undres, at det skal være nødvendigt. 

Og det er det jo faktisk heller ikke. For man kan vælge at gå efter både madvarer og skønhedsprodukter, som er mere rene og fri for alt skidtet - men som stadig er rigtig lækre, og faktisk også ofte lækrere.

Vil man derfor i bad uden parabener, så har jeg nedenfor, i samarbejde med den skønne webshop Niceskin.dk, samlet tre gode alternativer til dig, der gerne vil bade uden parabener ...
ANNONCE
Australske eco.kid producerer skønne hudplejeprodukter til hele familien. - I bad uden parabener Australske eco.kid producerer skønne hudplejeprodukter til hele familien.
Pinky swear ... Typisk australsk humor - og meget fint og lækkert! - I bad uden parabener Pinky swear ... Typisk australsk humor - og meget fint og lækkert!
Eco.kid TLC Hair and Body Wash
Hjemme hos os er vi en hel familie, som gerne skal i bad. Og det må gerne være uden så meget parfume, parabener og andre stoffer, som potentielt kan være skadelige for vores kroppe eller for miljøet.

Og mens det sikkert for længst er for sent for min mand og jeg, som har været børn i de glade 80'ere, hvor skumbad var fyldt med alle de ting, som vi i dag slet ikke nævner, så er det vigtigt for os, at vores søn, så vidt muligt, ikke udsættes for noget, der over tid kan betyde, at vi ikke bliver bedsteforældre ...

Derfor er jeg også vild med Eco.kid TLC Hair and Body Wash, som ikke indeholder noget som helst! Ja faktisk er den så naturlig, at den dufter en lille bitte smule af muld.

Men den er skøn at vaske sig i, og så er det virkeligt rart, at den kan bruges på både krop og i håret, fordi man så kan nøjes med at have et enkelt produkt stående på hylden.

Eco.kid er i øvrigt australsk og kendt i hele verden for deres Hypo-Allergenic-produkter, som er milde, baseret på 98 pct. naturlige ingredienser, og som er velegnet til selv de mest følsomme hudtyper. Der er desuden ingen parabener, syntetiske farvestoffer, duftstoffer, konserveringsmidler, sulfat og silikone i.

Herudover er det super fint, at Eco.kid Hair and Body Wash ikke svier i øjnene, når lillemanden får gnedet skidtet godt og grundigt rundt i ansigtet. Bare fordi at det gør morens dag meget nemmere og mere behagelig, når hun ikke har en skrigende søn siddende i badet!


Eco.kid Hair and Body Wash 250 ml forhandles på Niceskin.dk til 89 kr.
ANNONCE
INGEN parabener, farvestoffer, parfume ... Ja tak! :) - I bad uden parabener INGEN parabener, farvestoffer, parfume ... Ja tak! :)
Rønsbøl står for smukke, lidt overskudsagtige produkter. Og det kan vi godt lide! - I bad uden parabener Rønsbøl står for smukke, lidt overskudsagtige produkter. Og det kan vi godt lide!
Rønsbøl Body Wash
Du har sikkert hørt om Rønsbøl og måske set de smukke, enkle produkter på hylderne i enten butikkerne eller hos en overskudsagtig veninde.

Men har du også prøvet dem?

Det havde jeg ikke, førend jeg stødte på Rønsbøl Body Wash på Niceskin.dk. Og jeg må sige, at jeg er blevet lidt hooked. 

Ikke nok med, at Rønsbøls produkter bare ser lækre ud, hvilket for mig er halvdelen af glæden ved et produkt. Body Wash'en er også virkeligt skøn!

Den er sådan en lille morgenluksus, som man lige trænger til, når man står i badet alt for tidligt en kedelig onsdag morgen!

Den dufter ganske mildt og naturligt, og så indeholder den hverken parabener, parfumer eller farvestoffer. I stedet er den fyldt med aloe vera, lemongrass og E-vitamin. Mums!


Rønsbøl Body Wash forhandles på Niceskin.dk til bare 39 kr.
 ... Det er så billigt, at man faktisk bør købe to på én gang :-)
ANNONCE
Chai Latte ... Man bliver næsten helt lækker-tørstig! - I bad uden parabener Chai Latte ... Man bliver næsten helt lækker-tørstig!
Philip B i små størrelser er oplagte at tage med i kufferten, hvis man også vil nyde en sommerferie uden parabener. - I bad uden parabener Philip B i små størrelser er oplagte at tage med i kufferten, hvis man også vil nyde en sommerferie uden parabener.
Philip B Chai Latte - Soul & Body Wash
Jeg indrømmer blankt, at jeg bare måtte prøve Philip B's shower gel - alene på grund af navnet!

Jeg er nemlig vild med, at den hedder chai latte, og at den tilsyneladende kan rense både min krop og min sjæl. Fantastisk!

Men når det så er sagt, så er Philip B Chai Latte Soul & Body Wash faktisk bare SÅ lækker!

Man mærker nemlig straks, at huden bliver plejet, når man har brugt den! Den er da også fyldt med honning, mælkeproteiner, sort te, kardemomme, kanel, muskatnød, ingefær og sort peber, hvilket til sammen er fantastiske ingredienser for din hud.

Philip B Chai Latte Soul & Body Wash er dog ikke en helt almindelig shower gel. Man bruger den naturligvis i badet, men når man har rystet ingredienserne sammen og har skummet den ud på kroppen, så lader man den lige sidde på huden i et par minutter. Og resultatet er skønt!

Philip B Chai Latte er naturligvis fri for parabener og phtalater. Men vær obs på, at hvis du ikke kan døje duften af muskatnød og kanel, så er den nok ikke noget for dig! For der er en grund til, at den indeholder ordene Chai Latte i navnet!


Philip B Chai Latte Soul & Body Wash forhandles på Niceskin.dk til 59 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce