Aniston

HYPE Enlite

Endelig en energidrik til bevidste kvinder!

HYPE Enlite
Hvad tænker du, når du hører ordet energidrik? Jeg tænker: Teenagedreng med bumser, som kører den ene oversøde Red Bull (eller det, der er værre) ind efter den anden - bare fordi det smager som saftevand og så måske, fordi teenagere er konsekvent trætte.

Men hvad nu med os kvinder? Os der står op kl. 6 for at kunne afleverer ungen i vuggestuen og være på jobbet inden kl. 8? Eller os, som står på økologisk kaffebar fra kl. 6 om morgenen for, at andre kan få deres morgenkaffe at vågne på? Eller os, der arbejder til kl. 20 for så blot at konstatere, at vi kan trille hjem på cyklen for at gå i seng og have præcis den samme dag dagen efter?

Har vi måske ikke også fortjent en energidrik? Jo, det tror jeg faktisk nok, vi har!

HYPE Enlite
Energidrikken HYPE Enlite er lavet specielt til kvinder og er både kalorievenlig og proppet med vitaminer - og så er den netop blevet lanceret i Danmark.

Og udover at HYPE Enlite er både sundere og indeholder færre kalorier, så er drikken også fremtsillet uden konserveringsmidler og kunstige farvestoffer.

Hyped HYPE
HYPE har rødder i USA og er oprindeligt startet af Barry Cox, ejer af Hard Rock Café.

I dag drives virksomheden af tidligere formel 1 kører Bertrand Gachot.

Gachot har de seneste år satset på produktudvikling, der har resulteret i flere nye varianter, herunder HYPE Enlite og HYPE Organic.

Netop HYPE organic er den eneste økologiske energidrik på det danske marked. 

Jeg har personligt hverken smagt HYPE Enlite eller HYPE Organic endnu. Men jeg er sikker på, at begge varianter snart skal ryge i indkøbskurven! Så stay tuned!


HYPE forhandles i supermarkeder landet over, herunder Føtex, Netto, Bilka, Metro,Inco etc. Vejl. udsalgspris er 14,95 kr.

 
ANNONCE
HYPE Enlite
Del

Seneste nyt

Annonce