Aniston

Hvorfor sker det altid for mig?

Hvor er folks gode opførsel og respekt over for andre blevet af?

Efterhånden har jeg taget turen til og fra den danske hovedstad i tog mange gange, og gang på gang undrer jeg mig over folks opførsel og manglende respekt over for togets andre passagerer.
Hvorfor sker det altid for mig?
Det var bare dråben! Nu må det altså snart være nok. Det her handler om mødres, bedstemødres, børns og ældres måde at opføre sig på, når de kører i tog. Som regel er det altid de unge, der skal stå for skud, når der skal uddeles øretæver for manglende respekt rundt omkring i samfundet, men det er nu omvendt, når man tænker på det, jeg har været vidne til, de mange gange jeg har taget turen Rødekro-København og retur!

Forældre og deres små engle

Er det mig, der er helt galt på den, når jeg mener, at familievogne er beregnet til forældre med børn, bedsteforældre med børn og ikke mindst forældre med spædbørn. Er der så nogen grund til, at man den ene gang efter den anden kommer til at sidde i en "normal" vogn, der er stopfyldt med unger af den ene og anden art samt spædbørnsforældre med barnevogne, der optager plads for op til 5 siddende passagerer?!

Nuvel, det larmer i en familievogn, og det kan da godt være, at det larmer for meget til, at lille Frederik eller lille Marie ikke kan sove i den larm, men hvorfor i al verden synes forældrene så, det er i orden, at deres lille Frederik eller Marie generer en hel "normal" vogn med hylen og skrigen?

Det der skulle have været en god optakt til en god tur

Til nytår tog en veninde og jeg turen til København for at fejre nytåret der. Det, der skulle have været en fed optakt til en rigtig fed dag, blev praktisk talt ødelagt af en forælder, der havde bestilt ét sæde til begge hendes sønner på omkring 4 år. Disse to djævle kunne selvfølgelig ikke enes om at sidde på det ene sæde, så alt imens den ene sad på sædet ved "moar", løb den anden op og ned ad midtergangen og råbte stolt til moderen, hver gang han havde ramt enden af vognen.

På den selv samme tur lidt nærmere på vores mål slog klokken toilet-tid. Begge vandrede vi hen til det nærmeste toilet og ventede. Da det så blev vores tur, viste det sig, at den, der var før os, ikke havde fulgt anvisningerne om at sidde ned under besøget! Der var urin over alle flader på hele toilettet!
ANNONCE
Hvorfor sker det altid for mig?
Det er jo hvad der kan ske, men det vi var vidner til på togets andet toilet var under al kritik! Efter at have vandret utallige vogne igennem fandt vi endelig det andet af togets 2 toiletter.

Der var optaget, så vi ventede. Og ventede. Og ventede lidt mere, men til sidst gad jeg ikke stå der og glo længere, så jeg bankede på døren. Efter et kort øjeblik kunne man høre en herrestemme, der brokkede sig. "Åh, nej", tænkte jeg, "ikke igen". Men åh, jo!

Da det blev min tur, var jeg ved at kaste op alene af lugten. Værre blev det, da jeg - med armen for mund og næse, kom hen til toilettet og løftede lidt på brættet.

Helt hvid i hovedet og meget, meget dårlig fik jeg mig kantet ud af toilettet og måtte til alles store forargelse fortælle min veninde, at denne gang var det ikke kun urin. Hvor er folks opdragelse? Træk da i det mindste ud!!!

Ovenstående er nok det værste, jeg har oplevet af ubehageligheder på en togtur. Derfor skal der også nævnes nogle af de mindre ubehagelige, men alligevel irriterende hændelser. Efter min mening skal man have, hvad der tilkommer en - specielt når man har betalt for det! Det er der desværre bare mange, der ikke forstår.

At bestille plads eller ej

Ordene Reserveret eller Rødekro-København H eksisterer af uforklarlige grunde ikke i nogle menneskers ordbog. Der er ikke noget mere irriterende end at komme ind i et tog og se, at der sidder en eller anden lille, flabet tøs på den plads, som man har betalt 20 kr. (!!!) for, og så vil hun ikke engang forlade den, når man siger, at det er ens. "Du kan bare sætte dig et andet sted". "Men ser du, søde ven, det er så der, du misforstår det helt. Det er min plads, jeg har betalt for den". "Og?" "Og derfor vil jeg faktisk gerne have den. Så hvis du lige gider lette din respektløse røv over på et andet sæde, så ville det bare være lækkert".

Nogle gange er man heldig, at "tyvene" flytter sig, andre gange er det nødvendigt at få fat på en kontrollør for at få dem væk.

Det var så lige lidt brok fra min side.

Er der nogen af jer, der har oplevet noget lignende? Og hvad er jeres værste togtur?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce