Aniston

Hvor sidder klitoris?

Hvor svært kan det være?!

Man sidder i en bil. Man skal køre til Berlin, men man kender ikke vejen. Hvad gør man? Man investerer lidt tid på at kigge på et kort, og når så forhåbentlig frem til Berlin. Kan fyre, der ikke ved hvor klitoris sidder, ikke gøre det samme?
Hvor sidder klitoris?
Ja, måske er det bare mig, men jeg har altid forsøgt at lære tingene lidt at kende, inden jeg rent faktisk fører dem ud i livet - også når det gælder sex. Selvfølgelig skal man lige have lidt praktisk øvelse, før man er rigtig god, men man kan i hvert fald lære "the basics" på forhånd. Altså, hvor de erogene zoner er, og hvordan man for eksempel stimulerer dem bedst.

Men nej, det er der åbenbart en del fyre, som ikke gider bruge tid på, så derfor må alverdens kvinder nu og da udsætte deres krop for en fyr, som for eksempel ikke aner, hvor klitoris sidder.

Hallo! Det er ret simpelt at finde den slags information: læs en bog! Eller for den sag skyld søg på Internettet. Informationen er nem at få fat i, men alligevel findes der fyre, som er blanke som et lærred, hvad angår de "seksuelle basics". Hvorfor? Er de dovne? Er de ligeglade? Hvad er grunden til, at de ikke bruger 10 minutter på at blive klogere på kvindekroppen?

Jeg syntes selv, jeg kan tillade mig at forlange, at den fyr, jeg er sammen med, skal vide den slags. Hvorfor? Fordi jeg selv har brugt tid på at lære den mandlige krop at kende på forhånd. Noget for noget. Man kan selvfølgelig ikke læse sig til tricks, der garanterer orgasme hver gang, mennesker er jo forskellige, men man kan i hvert fald læse sig til location og til nogle få "does and don'ts".

I en perfekt verden ville der eksistere sex-højskoler, hvor fyrene blev trænet op af en erfaren kvinde, inden de blev sluppet løs blandt os andre. Og på samme måde skoler for kvinder, der ikke har fattet, at man ikke skal bruge tænderne, når man giver et blowjob.

Jeg syntes, det er så lavt ikke at interessere sig lidt for at få et nogenlunde kendskab til partnerens krop. Det kan kun være to ting: Enten mangel på respekt, eller mangel på intelligens og finfølelse. Ingen af delene er okay i min verden.

Nogen vil jo så mene, at jeg da lige burde bruge lidt tid på at lære den pågældende fyr lidt om den kvindelige anatomi. Vil jeg da i princippet også, men kun hvis han selv har gjort sit hjemmearbejde først. Hvis han har gjort det, så skulle det forhåbentlig ikke være nødvendig med den helt store "Tegn og gæt-seance". Det er nemlig, efter min mening, en af de største turn-off's at skulle forklare alt for meget - det dræber intensiteten og gør dermed sex kedelig.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce