Aniston

Hvor mange hudplejeprodukter med kemi bruger du i din skønhedsrutine hver dag?

Hvad vil du smøre på din hud, og hvad vil du ikke?

Hvor mange hudplejeprodukter med kemi bruger du i din skønhedsrutine hver dag?

Hvad vil du egentlig smøre på din hud? Vil du have mere ro i sjælen, hvis du vidste at de hudplejeprodukter, du flittigt smører på din hud hverdag ikke var fyldt med en masse kemi?

De fleste kvinder går op i hudpleje og bruger lang tid morgen og aften på at rense og pleje sin hud. Men, mange danske kvinder gør også en masse ting ved sin hud, der er ”hudsyndere”, hvilket er ting, der kan have betydning for din huds tilstand og ældning af din hud.

Måske er du typen, der ikke kigger på varedeklarationen, og får købt en ansigtscreme fyldt med en masse kemi og unødvendige kemikalier og parfume. Eller så er du måske typen, der går i seng uden at få renset din hud inden? Måske er du én af de kvinder der ryger, spiser usundt eller drikker alkohol, som nemt kan ses på din hud? Eller faktisk går du måske allerede meget op i, hvilke hudplejeprodukter du anvender dagligt, men er usikker på, hvilket hudplejeprodukt du skal vælge?

Uanset hvilken type du er, så påvirker de ting, du gør din hud dagligt. Både din makeup og mascara er fyldt med farvestoffer og parfume, derfor er det vigtigt du afrenser din hud hver dag inden du går i seng, så den får plads til at ånde.

ANNONCE

Forkæl din hud med lækre parfumefri, milde og allergivenlige produkter. Din hud vil nyde godt af certificerede og økologiske hudplejeprodukter, der også er nærende og beskyttende.

Hvis du vil vælge et sikkert valg hver gang til din hud uden forskellige kemikalier, parfume, parabener, og som er allergivenlig og økologiske, kan du altid vælge hudplejeprodukter fra Derma, hvis du er i tvivl.

Hvis du køber hudplejeprodukter, der er svanemærket, eco-certificeret eller har Astma’s allergimærke med den blå krans, kan du roligt vælge produktet til din hud. Så er du sikker på at få en creme eller et renseprodukt, der er rene til din hud uden kemikalier.          

ANNONCE
Hvor mange hudplejeprodukter med kemi bruger du i din skønhedsrutine hver dag?

Du kan kigge nærmere på Derma’s Eco Woman serie, som netop er milde plejeprodukter med nærende og 100% rene ingredienser som sheabutter, aloe vera, mandel- og abrikosolie.

Dermas produkter kan du købe i disse butikker:
Føtex
Bilka
Meny
Kvickly
Superbrugsen
Helsam

(dog fører alle butikker ikke nødvendigvis hele serien)
 

Vil du tænke over, hvilke hudplejeprodukter du vælger næste gang?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce