Aniston

Hvilken is er du?

Hvad fortæller din favorit is om dig?

Det er alment kendt, at for eksempel ens tøjvalg, valg af mad, parfume eller husdyr fortæller noget om ens personlighed. Nu viser et studie af iskøbere, at dit valg af is også viser, hvordan du er.
Hvilken is er du?
Vi er inde i en årstid, hvor vi ikke ligefrem valfarter til den nærmeste iskiosk; men det kunne være, du alligevel skulle forslå din ven eller veninde at købe en vaffelis.

For alt efter hvilken smagsvariant, han eller hun vælger, kan du fortælle om din store indsigt i din vens personlighed. Dette kan du, da et studie, udført for "Edy's Grand Ice Cream" i Californien, har vist, at der er en sammenhæng mellem, hvilken slags is, du vælger, og din personlighed.

Hvis du begynder at gyse af vanilje, er du farvefuld, tager impulsivt risikoer, sætter høje mål og har høje forventninger til dig selv. Derudover nyder du at have tætte familiebånd.
      
Hvis du vælger en stor portion chokoladeis, er du derimod livlig, kreativ, dramatisk, charmerende og entusiastisk; og livet er for dig en stor fest. Hvis du elsker chokoladeis, kan du også godt lide at være i centrum for opmærksomhed, og du keder dig ved rutiner. 

Hvis du bare godt kan lide is med chokoladestykker i, er du generøs, et konkurrencemenneske, der gennemfører mål, du har sat dig. Du er charmerende sammen med andre mennesker, ambitiøs og kompetent.

Hvis du er vild med valnøddeis, er du ordentlig, perfektionistisk og omhyggelig. Du går op i små detaljer, er samvittighedsfuld og handler etisk korrekt. Men du er også et konkurrencemenneske og aggressiv, når det gælder sport. 

Folk, der godt kan lide bananis, er meget stille og rolige. De tilpasser sig let omgivelserne, er generøse, ærlige og har en stor indfølingsevne.

Hvis du er vild med den lækre smag af jordbæris, er du genert, følelsesmæssigt robust og skeptisk. Du går op i detaljer, er påståelig, indadvendt og kritisk overfor dig selv.
ANNONCE
Del

Seneste nyt