Aniston

Hverdagsglamour for de travle

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være svært at finde tiden og overskuddet til at klæde sig pænt på, på en helt almindelig hverdag. At vælge det rigtige outfit, som man både føler sig godt tilpas i, og ser godt ud i, bliver ofte nedprioriteret, til fordel for diverse selvopholdende gøremål. Alligevel vil de fleste af os gerne føle, at vi har gjort noget ud af os selv, da det kan øge energien og glæden, når man føler sig attraktiv. 

Funklende smykker fra Maanesten

Hvis du er en af de mange, som ofte ikke har tid til at sammensætte et nyt og interessant outfit hver dag, kan det være en god idé at skaffe dig et inventar af forskellige accessories, som du kan lide. Accessories kan friske ethvert outfit op, og er ofte det, som sætter prikken over i’et og fuldender dit look. Smykker er bl.a. en af de accessories, som kan bidrage med noget hverdagsglamour. 

Der er mange gode smykkebrands derude, og Maanesten er et af de brands, som er blevet særligt populært over de seneste par år. Maanesten egner sig til både yngre og ældre. Smykkerne er enkle og tidløse, men også personlige, med fine detaljer og krummelurer. Smykkerne fra Maanesten egner sig til enhver smag, da de kommer i mange slags forskellige materialer og detaljegrader.

Accessories til enhver smag

Udover smykker fra Maanesten, findes der også mange andre gode smykkebrands. Men hvis du ikke er interesseret i de funklende smykker, så findes der mange andre gode accessories, for eksempel kan du lede efter strømper og strømpebukser med fine detaljer og farver. Du kan også friske dit outfit op med farvestrålende tørklæder eller hårbånd. 

Anskaf dig gode basics

Hvis du er blevet hooked på idéen om at finde nogle accessories, men også mener, at du har overskuddet til at kigge på lidt nyt tøj, som løfter dit outfit, kan det være smart at anskaffe sig nogle gode basics i form af bluser, toppe, striktrøjer og diverse. Gode basics kan fungere som et lærred, som dine smykker og andre accessories bliver fremhævet på. Det handler om at finde nogle basics, som ikke stjæler opmærksomheden fra dine accessories, men som i stedet fuldender hele billedet. Ensfarvede basics i nuancer som beige, sort, hvid og grå fungerer særligt godt som base til dine farvestrålende accessories eller smykker. Samtidig gør de afdæmpede farver det nemt, at sammensætte et outfit om morgenen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce