Aniston

Hverdagens engle

Hverdagens engle, har du mødt en?

Vi kender alle til Biblens engle, både fra fortællinger, glansbilleder, juletræs pynt etcetera. Men der findes faktisk også andre slags engle, nemlig dem vi der ikke bliver talt så meget om, men som vi dog har langt større chance for at møde og opleve...
Hverdagens engle
Lige siden barnsben har vi fået beskrevet, hvad en engel er, både igennem de fortællinger vi har hørt, men også igennem de smukke glansbilleder, julepynt og så videre.

Der findes ikke den person som ikke har hørt eller set billeder af en engel, for engle har været en del af historien næsten ligeså længe mennesket har været til, og derfor findes der også fortællinger og billeder af engle i alle lande og kulturer.

Det siges at engle er Guds budbringere som er sat ned på jorden for at hjælpe og for at passe på os.

Englene er omkring os hele tiden, vi kan ikke se dem og heller ikke mærke dem, men alligevel har vi alle sammen en skytsengel som er ved vores side og hjælper os igennem de hårde tider.

Men Biblens engle er ikke de eneste engle der findes. Der findes også det man kalder "hverdagens engle" og dem kan man både kan se, høre og møde.

Hverdagens engle

Hverdagens engle, er de engle du møder på din vej igennem livet, det er helt almindelige mennesker, som gør en god gerning, udfører frivilligt arbejde for en god sag for eksempel igennem Engle.dk, eller gør en eller anden form for ekstra indsats for andre uden at tænke over det.
ANNONCE
Hverdagens engle
Der findes mange forskellige hverdags engle, der er dem, der udfører frivilligt arbejde, men der er også dem som hjælper den gamle dame over vejen, dem som redder et såret dyr, dem som finder din bortløbne kat, dem som arbejder som frivillige juleaften.

Der er også dem, som bruger tid på at være besøgsvenner, dem som er hospitalsklovne, dem som tager til Thailand for at hjælpe efter flodbølgen, dem som tager til Afrika og hjælper med at gør en indsats mod sult og
Ja der findes mange forskellige af hverdagens engle, men vi glemmer bare ofte at lægge mærke til dem, samt at sætte pris på dem.

Har du mødt en af hverdagens engle, som har gjort noget bemærkelsesværdigt eller som har gjort dit liv lidt bedre, enten på langsigt eller også bare på daværende tidspunkt?

Lad os høre din englehistorie
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce