Aniston

Hvem forlod hinanden?

En lille opfrisker

Der er altid hjertesorger i de kendtes land, og 2005 var da heller ikke anderledes end de foregående år, hvor året bød på mange brudte forhold og brudte ægteskaber blandt de kendte.
Hvem forlod hinanden?
Pitt og Aniston

En af de nok mere omdiskuterede skilsmisser er mellem Brad Pitt og Jennifer Aniston. I januar 2005 bekendtgjorde de, efter mere end fire års ægte-skab, at de skulle skilles, og i oktober blev det en realitet, da de skrev under på papirerne.

Siden da har Jennifer Aniston været sat i forbind-else med Vince Vaughn, og Brad har adopteret Angelina Jolie's to børn, mens rygterne om et kom-mende bryllup mellem de to svirrer.

Jessica og Nick

Blondinen, med de alt for hvide tænder og lidt for perfekte bryster til at de kan være ægte, og gut-ten, der er med i en gruppe, hvis nok største hit var med på soundtracket til en Disney-film, gik fra hinanden efter knap tre års ægteskab.

De havde inden bruddet prøvet at redde forholdet, ved at tage på en ferie til Italien, men dette var ikke nok til at redde deres vaklende forhold.

Desværre for Jessica Simpson fik hun ikke lavet en særeje-aftale inden ægteskabet, så Nick Lachey kan gå derfra med halvdelen af Jessica Simpsons formue på 54 millioner dollars.

Renee Zellweger og Kenny Chesney

Vores alle sammen "Bridget Jones", Renee Zell-weger, blev i maj gift på en strand med country- og westernsangeren, Kenny Chesney, efter kun at have været sammen i fire måneder.

Men ak, fire måneder senere gik de fra hinanden, og rygterne om børn, arbejde og distance begyndte at florere. De er siden hen blevet set sammen ved en stille, romantisk middag, så måske er det ikke helt slut endnu!

Alle de andre

Andre der gik fra hinanden i 2005 var:

Kate Moss og Pete Doherty, Jude Law og Sienna Miller, Jude Law og Sadie Frost, Sadie Frost og Jackson Scott, George Clooney og Lisa Snowdon, Keira Knightley og Jamie Dornan, Chad Michael Murray og Sophia Bush, Paris Hilton og Paris Latsis, Mary-Kate Olsen og Stavros Niarchos, Kimberly Stewart og Cisco Adler, Nicole Richie og Adam Goldstein, Scarlett Johansson og Jared Leto, Tori Spelling og Charlie Shanian, Pamela Anderson og Stephen Dorff, Katie Holmes og Chris Klein, Eddie og Nicole Murphy, Leonardo DiCaprio og Gisele Bundchen og sidst, men ikke mindst Paris Hilton og Nicole Richie.

Hjemme i lille Danmark

Vi var heller ikke forskånet for skilsmisser og brud de kendte imellem, men den skilsmisse der nok har fået, og stadig får, mest omtale, har været mellem Prins Joachim og Prinsesse Alexandra.

De lod sig separere den 16. september 2004, og den 8. april 2005 fik de bevilliget skilsmisse af Ministeriet for Familie- og Forbrugeranliggender efter at have været separeret i en 6-måneders periode.

Selvom man er gift, er det ikke altid, at det helt holder evigt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt