Aniston

Hvem er du utro?

Den ultimative utroskabsbog i lommestørrelse.

Og med udskiftelig cover, der gør, at man ikke bliver opdaget i sin nye læsning.
Hvem er du utro?
Da bogen poppede ind af min dør, tænkte jeg bare "Hvad sker der lige her?" En bog om utroskab, det er da noget underligt noget. Især når jeg i forvejen lever i et yderst monogamt forhold med alt, hvad det indebærer. Man føler sig næsten stødt og krænket.

MEN da jeg så havde læst de første ti sider, måtte jeg alligevel sande, at det kunne være en eye-opener, vi havde fat i der.

Ikke fordi jeg er enig, overhovedet, men der er alligevel nogle punkter, man lige tænker en ekstra gang over, og nogle synspunkter jeg ikke lige havde regnet med, man kunne have.

Det basale menneske tænker (vil tænke), at man da ikke er utro, når man har fundet den, man elsker, og som man skal leve happyily ever after med.

Anja Lysholm, som er forfatter til bogen, er dybt uenig og kommer på den konto med argumenter, der ville sætte selv Pia Kjærsgaard på plads.

I følge bogen er 50 % af alle mennesker utro. Spørgsmålet er jo så bare, hvor grænsen for utroskab går. Det vil altid være et in
Velskrevet bog med gode eksempler, og gode
fortolkninger.

"Lad mig starte med at sige, at jeg er klar over, at der selvfølgelig kan være mennesker, der rent ud sagt er nogle dumme svin og lyver, misbruger og manipulerer, bare fordi de kan. Jeg er ikke selv stødt på dem i mit liv, men det lader til, at de findes. Og støder du på sådan en, må mit umiddelbare råd være; Løb, løb så hurtig du kan! Men det råd tror jeg slet ikke, du behøver. Derfor vil jeg meget hellere fokusere på de løgnere, der ligner mig selv. Nemlig dem, der ikke tør være ærlige af frygt for at såre, af frygt for at miste, af frygt for at deres liv går i stykker."

"Hvem er du utro" er skrevet af Anja Lysholm, udgivet af Uforklarbar, er på små 89 sider og klar til at købe og putte direkte i lommen.

Tryk ind på bloggen der har inspireret til bogen http://u-tro.dk/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce