Aniston

Hvad kvinder drømmer om

Har du tænkt over, hvor forskellige vi mænd og kvinder er?

Kvinder og mænd er biologisk forskellige, og det har betydning for, hvad vi kan, og nogen evner er bedre end andre. Har du tænkt over, hvad du kan gøre for at få den mand, du gerne vil have?
 
Hvad kvinder drømmer om
De fleste mænd synes, det er møgirriterende, men alligevel gør vi kvinde det igen og igen. Spørger dem, hvad de tænker. Det er i bussen, når vi spiser eller ligger ved siden af hinanden efter sex. Et øjebliks fravær fra deres side, og vi er der med de slidte ord. Jeg ved, det irriterer dem, at vi spørger, men hvorfor bliver vi ved?

Kvinder, tror jeg, har konstant brug for at blive spurgt om, hvordan de har det. De føler hermed, at kæresten går op i dem, engagerer sig, og sidst men ikke mindst så vil kvinder jo gerne snakke, særligt om følelser. Dette er kun et af de behov, kvinder ønsker at få opfyldt af deres partner.
 
Kvinder og deres behov er en udtalt diskussion i kvindemagasiner og fjernsynsprogrammer. I programmet "Danmarks værste mand", sidder tusinder af Danmarks kvinder klinet til skærmen, for
at se hvor uromantisk og tåbeligt mænd opfører sig i
hjemmet og overfor deres partner.

Kvinder er enige om, at mænd ikke kan se, når vi har brug for omsorg og forkælelse. Som når vi har brug for kram og søde ord. Når vi vil spise på romantisk restaurant, med hvid dug og stearinlys i stedet for at sidde på en barstol og gnave i en "schwarma", og når vi flæber over en kjole, som vi bare må have.

Den lille forskel
Men, før vi kvinder dømmer mænd alt for hårdt, så er der en logisk årsag til, at mænd gør, som de gør, eller mangel på samme. Hormonerne, der bestemmer vores køn, bestemmer også over vores hjerne. Mænd har mere testosteron end kvinder, og denne forskel gør, at de på nogle områder er meget forskellige fra os. Mænds konkurrenceevne og evne til at dominere er mere udviklet og derfor fremtrædende, hvor kvinder er mere omsorgsfulde og hensynstagende.

At mænd og kvinder er indrettet forskelligt i hjernen betyder ikke, at der er nogen ting, mænd slet ikke kan, eller at kvinder skal acceptere det. Det betyder bare, at mænd har sværere ved det end kvinder, det ligger dem ikke naturligt.

Spørgsmålet er så, hvordan man får mændene motiveret til at være romantiske, hensynsfulde og opmærksomme. Der er flere ting, jeg tror, man kan gøre.
ANNONCE
Hvad kvinder drømmer om
For det første er det vigtigt, at man ikke konstant fortæller sin partner, hvor meget man elsker ham, og så forventer at han uopfordret siger det til dig ligeså mange gange. For det gør han ikke, det ville han synes virker falsk. Derimod vil han komme med de store ord noget mere, hvis du undlader at overrose ham med dem.

Noget andet du kan gøre, er at fortælle ham, hvad du har behov for. For eksempel vise ham det smykke, du ønsker dig rigtig meget til din fødselsdag, i stedet for at tro at han kan regne ud, hvad du ønsker dig. Generelt ved at fortælle, hvad du har lyst til og ved ikke at spille kostbar, får i begge to meget mere ud af det hele. 

En sidste ting, jeg synes er vigtig, er at acceptere ham på godt og ondt. For det håber du jo også, han gør med dig. Og det, der er helt håbløst, kan du vel som kvinde finde nogle snedige tricks til at ændre, eller du kan måske motivere ham til at ændre dem.

Kvinder har en masse behov, de gerne ser opfyldt, men hvad drømmer mænd om?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce