Aniston

Hvad klæder mig?

Er du aldrig rigtig tilfreds foran spejlet? Så er hjælpen nær...

7 ud af 6 stjerner
"Hvad klæder mig?" er en slags selvhjælpsbog - men en sjov og brugbar en af slagsen.

Hvad klæder mig?
Du ved sikkert godt, at du ikke er den eneste, der aldrig er helt tilfreds, når du har smidt kludene på om morgenen.

Det kan dog ofte føles som om, alle de andre kvinder bare ser meget bedre ud i deres tøj, end du gør. Men sådan er der altså mange kvinder, der føler.

Måske er det derfor, Christina Wedel har skrevet bogen "Hvad klæder mig?", som trin for trin guider dig til, hvordan du kan føle dig lækker, købe det rigtige, altid se godt ud og måske ændre din stil til noget, du føler dig bedre tilpas i.

Bogen starter med en gennemgang (og udrensning) af dit klædeskab og bygger op til at guide dig til, hvordan du får det bedste ud af det tøj, du har, og hvordan du så kommer videre herfra.

"Hvad klæder mig?" lægger også op til at inddrage kæresten eller manden i din påklædning, og så mener forfatter og stylist Christina Wedel desuden, at du godt kan behage din bedre halvdel ved at bære lårkort - måske bare når I er alene, hvis du ikke helt har benene til at gå i den slags i offentligheden.

Hader stadig kjoler...
Bogen lader dig se dig selv gennem den dygtige stylists øjne (helt uden at skulle betale 1000 kr. i timen) og indeholder blandt andet også små sjove anekdoter fra Christina Wedels eget liv som stylist.
ANNONCE
Hvad klæder mig?
"Hvad klæder mig?" guider dig desuden uanset størrelse, figur og alder, og så er den skrevet i et forfriskende og humoristisk sprog, som gør det hele lidt mindre videnskabeligt.

Jeg elsker dog stadig ikke kjoler, efter at have læst Christina Wedels bog - selvom hun påstår, at det vil man lære. Men jeg er nok mere stædig end som så, når det lige handler om kjoler og nederdele.

Jeg synes dog, jeg har taget en håndfuld tips med fra bogen, som jeg vil trække på fremover - både når jeg står med hovedet i bunden af klædeskabet, og når jeg befinder mig i prøverummets dårlige belysning.

"Hvad klæder mig?" er skrevet af Christina Wedel og er udgivet af Pretty Ink. Vejl. udsalgspris er 199,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt