Aniston

Hunde som tilbehør

Hunde er moderne blandt kendte. De bliver stylet og bespist som stjernerne selv

Det er, for mange kendte, ikke nok at være stil-ikon gennem deres påklædning. Der skal mere til for at skille sig ud fra mængden, hvilket har betydet, at hunde nu bruges til at opbygge deres image.
Hunde som  tilbehør
At eje en hund er blevet en stigende trend blandt kendte Hollywoodstjerner. Hundene følger deres ejer døgnet rundt og bliver brugt som tilbehør for at pryde deres image. Kelly Rowland, Jessica Simpson, Nicole Ritchie, Geri Halliwell, Oprah Winfrey, Britney Spears og Paris Hilton er bare nogle af de stjerner, der har været i de kulørte blade med en lille hund i armene.

De kendte har, som millioner af andre mennesker verden over, anskaffet sig det nok mest populære kæledyr overhovedet. Hundene skal bare ikke, som normale familiehunde, spise Pedigree, sove i hundehus i haven eller dovne foran fjernsynet. I og med deres ejere er travle kendte mennesker, så ser deres hundeliv helt anderledes ud. De bliver båret rundt i en Louis Vuitton taske dagen lang, spiser gourmet mad, tager i skønhedssalon og går til modeopvisninger med deres ejere.

Min hund er stil-ikon

En som formår at gøre sin hund til et stil-ikon er hotelarvingen Paris Hilton. Med sin lille hund, Tinkerbell, som model, vil hun designe smykker til hunde, hvor det første smykker er et halsbånd som allerede kan købes på internetportalen til £ 10. Paris Hilton går meget op i, at hende og hunden er iført den samme tøjstil, og hun ønsker at sprede sin egen og ikke mindst hundens stil.
ANNONCE
Hunde som  tilbehør
En anden kendt kvinde, der også har hund - og endda den samme race som Paris, er sanglærken, Britney Spears. Racen er Chihuahua og Britney har tre af slagsen som hun, lige som Paris iklæder tøj af hotteste mode. De to kvinder skulle have været ude efter hinandens hunde, og have fremhævet i medierne, at deres hund/e var sødere og mere nuttede end den andens.

Nu vi er ved Britney og hendes Chihuahua hund, og måske er nysgerrige efter at vide om det faktisk er sådan, at de kendtes hunde lever i sus og dus, så er der faktisk en lille bekræftende historie i medierne. Det skulle nemlig være sådan at Britney med sin hund besøgte en meget fin og populær restaurant på hotel Bellegios i Las Vegas.

Her bestilte hun en speciel kød-anretning, som hun serverede til sin lille hund under bordet. Det til stor forargelse for mesterkokken Julian Serrano.

Det er dog ikke alle, der omtales for at være gode ved deres dyr. Kelly Osborne er af PETA, der er en organisation for dyrs rettigheder, kommet på deres hadeliste, da hun skulle have farvet sin hundehvalps pels lyserød med noget farve, der kun er egnet til mennesker.

Noget organisationen mener at dyremishandling og et eksempel på, hvorvidt stræben efter at være moderne og anvende dyr som modetilbehør er gået for vidt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce