Aniston

HUMAN Superjuice

Alt det bedste i en og samme flaske... Og vi har prøvesmagt sagerne!

Mums-fili-baba! Det er nok det, der beskriver Organic HUMAN Superjuice allerbedst. Men vi skal forsøge at sætte lidt flere ord på...

HUMAN Superjuice
Når man får chancen for at prøvesmage en ny serie økologisk juice, så siger man ja tak. Hermed gjort...

De første forårsdage er dermed blevet tilbragt i selskab med HUMAN Superjuice - og hvilket selskab. Endnu engang: Mums-fili-baba.

Organic HUMAN Superjuice findes i fem varianter, og de er alle blevet prøvesmagt og nydt maksimalt.

De fem varianter er: Blåbær & Aronia, Granatæble & Hindbær, Hyldeblomst & Ingefær og de to nyeste juice på stammen: Jordbær & Brombær samt Mango, Guava & Chili.

En dosis antioxidanter, tak!
Blåbær og aronia er nogle af de mest vitamin- og antioxidant-fyldte sager, du kan få fingrene i.

Derfor er HUMAN Superjuice med Blåbær & Aronia også virkelig en SUPERjuice!

Men udover sundhedsaspektet, så smager HUMAN-juicen også virkeligt frisk og lækkert, og hvis du generelt er til bær, vil du helt sikkert elske denne juice, der har en lidt tyndere konsistens, der er mere saftagtig.

Granatchok
Superjuicen med Granatæble & Hindbær er smagsmæssigt en ægte superjuice, fordi den smager af rigtig meget.

Både granatæblerne og hindbærene kan smages, og juicen er både sød og læskende på en gang. Juicen er, ligesom udgaven med blåbær og aronia, tynd i konsistensen og mere saft-agtig - men smager af meget mere end en saft.

Varianten er god til dig, der godt kan lide saft, der smager af rigtigt meget - og som kan lide smagen af granatæbler og hindbær naturligvis!
ANNONCE
HUMAN Superjuice
Intet mindre end fabulous
Så er vi nået til min personlige favorit i Organic HUMAN Superjuice universet, nemlig juicen med Hyldeblomst & Ingefær.

Jeg er generelt en "sucker" for både hyldeblomst og ingefær i rå mængder, og i denne juice har man simpelthen formået at mikse de to ingredienser (samt nogle æbler, vindruer og andre gode sager) til den helt perfekte blend. Som Ole Henriksen ville sige: I love it!

Spring straks på den, hvis du har samme hyldeblomst og ingefær-tendenser som jeg. Du vil ikke kunne leve uden fremover...

Sweeeeet chili
HUMAN Superjuice-varianten med Mango, Guava & Chili er et af de helt nye bud på en superjuice.

Den er tykkere i konsistensen end de øvrige juice, smager dejligt sødt med et snert af chili, der lige kan mærkes på tungen, når juicen er røget ned i svælget.

Juicen smager skønt - også selvom jeg faktisk slet ikke kan lige mango?! Men igen er juicen mikset så godt, at mangoen faktisk smager skønt. Der kan man bare se...

Er du til juice med sødme og lidt bid, så hop ud i HUMAN Superjuice med Mango, Guava & Chili!

De skønne bær
Den femte og sidste superjuice indeholder den forførende kombination Jordbær & Brombær.

Og mage til søde, friske og lækre drik skal man lede længe efter. 

Varianten er også blandt HUMAN Superjuices nye smagsoplevelser, og jeg er sikker på, at den vil være en 100 % vinder på en varm sommerdag!

Alle Organic HUMAN Superjuice er desuden uden konserveringsmidler, uden sukker og uden vand. Og vi tror på, de bliver sommerens helt store hit på læskedriksfronten!

Organic HUMAN Superjuice fås i din lokale DSB Kort & Godt, Helsekostforretninger, udvalgte Matas, Magasin etc. til vejl. udsalgspris på 22,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt