Aniston

Hugh Jackman

Hår som en ugle og knive ud af fingrene? Det virker!

Denne mand kan både se super flot og fin ud i jakkesæt på den røde løber. Men på filmlærredet styrer han os med sine lange, skarpe kløer og borende øjne. Jeg snakker selvfølgelig om Hugh Jackman!

Hugh Jackman
Hugh Michael Jackman blev født i Sydney, Australien den 12. oktober, 1968, hvilket gør ham snart 38 år gammel.

Han er den yngste af fem søskende, og han gik på University of Technology i Sydney.
Herefter gik han på Western Australian Academy of Performing Arts, og kort efter blev han tilbudt en hovedholle i dramaet, Corelli (1995), hvor han spillede sammen med den kvinde, der i dag er hans hustru, Deborra-Lee Furness. De har to børn sammen, som de har adopteret.

Selvom det er lidt svært at forestille sig, er Jackman også en god sanger. Han var med i en australsk musikalsk version af Skønheden og Udyret.

I 1999 blev Hugh Jackman nomineret for bedste skuespiller i "Erskineville Kings" af det australske filminstitut.

Han er dog blevet mest berømt for sin rolle som Logan/Wolverine i X-men trilogien, som han styrer så godt, at man nogle gange tror, han har lidt ulv i sig.

Hugh Jackman kom fire år i træk på People Magazine's liste over de 50 smukkeste mennesker i verden. Nemlig fra 2000-2004.

Bonus: filmen, Wolverine, som foregår før X-men trilogien, skulle få premiere i 2008. Her skal Hugh Jackman, naturligvis (og heldigvis), spille hovedrollen, men han skal også producere filmen sammen med John Palermo. De to har sammen selskabet, Seed Productions.
Manuskriptet er af David Benioff, som også var med i teamet bag Troy.
Vi på Aniston.dk glæder os til at se ulven knurre igen!

Facts om Hugh Jackman:

  • Han blev valgt til rollen som Wolverine/Logan i sidste øjeblik. Rollen var egentligt gået til Dougray Scott.
  • I modsætning til sin medspiller i X-men, James Marsden, er Hugh Jackman en del højere end sin figur, Wolverine ifølge tegneserierne.
  • Han har spillet sammen med Halle Berry fire gange, i de tre X-men film og i "Swordfish" (2001)
  • Han blev nomineret for bedste skuespiller i en musical i 1999 og blev også udvalgt som bedste skuespiller i 2004 for en rolle i musicalen, "The Boy from Oz".
  • I X-men spiller han, som sagt, Wolverine, men i Van Helsing (2004) jagter han et monster, som hedder The Wolfman.
  • Han bliver ofte tilbudt roller i film baseret på tegneserier. Han er blevet tilbudt rollen som "The Punisher", "Daredevil", "The Hulk", "Iron Man", Mr. Fantastic i "The Fantastic Four" og som Jonathan Kent i "Superman Returns".
  • Han elsker sushi og siger tit "bullshit".

    Filmografi:
    United Baz Luhrmann Projekt (2008)
    The Lady From Shanghai (2008)
    Wolverine (2008)
    Rebound Guy (2007)
    If You Could See Me Now (2007)
    The Tourist (2007)
    Flushed Away (2006)
    The Prestige (2006)
    The Fountain (2006)
    Scoop (2006)
    X-Men: The Last Stand (2006)
    Stories of Lost Souls (2005)
    Van Helsing (2004)
    Standing Room Only (2004)
    X2 (2003)
    Kate & Leopold (2001)
    Swordfish (2001)
    Someone Like You... (2001)
    X-Men (2000)
    Oklahoma! (1999)
    Erskineville Kings (1999)
    Paperback Hero (1999)
    "Snowy River: The McGregor Saga" (1996)
    Win, Lose and Draw (1994)

ANNONCE
Del

Seneste nyt