Aniston

Huawei P10 - når du vil nyde mere

Huawei har de senere år beriget det danske marked med flere fine og brugervenlige smartphones, som alle er kendetegnet ved en forholdsvis fornuftig pris kombineret med en stor ydeevne og en høj grad af brugervenlighed. Huawei P10 er ingen undtagelse, omend prisen har fået et mindre skub opad. Det er der dog en naturlig forklaring på, da Huaweis flagskib er spækket med fine features, hurtig hardware og et design i top. Alt i alt en rigtig god telefon.

Super batteri sikrer P10’eren lang levetid

Huawei P10 har et batteri på 3.200 mAh, hvilket absolut er godkendt. Batteriet i din smartphone er under et konstant pres, og netop den del af telefonen er hos mange en evig kilde til irritation. De dage, hvor mobiltelefonen kunne holde strøm i en uges tid, er for længst ovre. Og du er typisk tvunget til at gå rundt med en oplader. Men i P10’eren er der en række af funktioner, som kan forlænge batterilevetiden betragteligt - og da du på samme tid kan lynoplade telefonen, er der her tale om en løsning, der både er praktisk og brugervenlig.

Leica Dual kamera giver dine billeder nyt liv

Som altid er det vigtigt med et kamera til din smartphone. Det er faktisk en af de features, som brugerne vægter højest. Heller ikke her skuffer Huawei P10. Leica Dual kamera har to linser, der arbejder sammen for at give dig det bedste billede. Det betyder blandt andet, at du kan tage gode billeder, selvom lyset er sparsomt - ligesom der er mulighed for at optage i 4K. Med portræt-mode kan du tage billeder med en dybde, du normalt kun ser, når der anvendes professionelt udstyr. Og der er selvfølgelig også både optisk billedstabilisering, flere filtre og mulighed for at optage i slow-motion eller timelapse. Det gør Leica Dual til et fortrinligt kamera.

Huawei P10 er spækket med hardware

Med Huaweis egen Hisilicon Kiron 960 processor og 4 GB ram ved siden af som telefonens arbejdshukommelse kan du få fingrene i en meget kvik telefon. Du kan hurtigt skifte mellem applikationer og lave flere ting på én gang, uden at du vil sidde tilbage med en fornemmelse af, at telefonen lagger eller på anden vis opfører sig sløvt. Huawei P10 har 64 GB lagerplads, som du naturligvis kan opgradere, hvis du skal have ekstra plads. Der er ingen tvivl om, at du får masser af plads at arbejde med.

Bestem selv, hvordan brugerfladen skal være

Noget af det fedeste ved Android-telefoner er, at du i udpræget grad selv kan bestemme, hvordan telefonens brugerflade skal se ud. Huawei P10 leveres med Android 7.0 Nougat, som er et pålideligt og hurtigt styresystem. Du får som sædvanlig selv mulighed for at vælge den launcher, du gerne vil bruge. Og på samme tid kan du nyde godt af alle de andre muligheder, som Android giver dig, hvad angår retten til at hente programmer efter eget valg og selv justere på indstillinger efter dine behov.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce