Aniston

How I Met Your Mother

Sæson 1 af den søde og sjove serie kan nu nydes på DVD.

8 ud af 6 stjerner
Det kan være, at du - ligesom jeg - er kommet midt ind i nogle afsnit af serien "How I Met Your Mother" på tv.
How I Met Your Mother
Du har sikkert oplevet den som sød og sjov, men måske aldrig helt forstået, hvorfor den hedder det, den gør, og hvad det egentlig er, den handler om.

Hvis du har det ligesom jeg, så vil det glæde dig, at du nu kan få hele sæson 1 af "How I Met Your Mother" på DVD, så du rent faktisk kan se serien fra begyndelsen og finde ud af, hvad det egentlig er, den handler om.

Hvem er mor?
"How I Met Your Mother" er en kærlighedshistorie, der bliver fortalt baglæns.

Komedieserien handler om Ted (Josh Radnor) og hans store forelskelse, som ender med at blive hans kone og mor til hans to børn.

Han fortæller historien om, hvordan han mødte moderen til sine to teenagebørn, og det er den historie, vi følger - afsnit for afsnit, mens Ted møder kvinderne i hans liv - hvoraf en af dem bliver hans livs kærlighed, vi ved bare ikke hvem...

Op- og nedture
Da Teds bedste venner Marshall (Jason Segel) og Lily (Alyson Hannigan) skal giftes, beslutter han sig for at finde sin egen drømmekvinde.

Hans festglade ven Barney (Neil Patrick Harris), en kronisk single fyr med masser af meget lumre scoretricks i ærmet, hjælper ham med jagten. I sæson 1 udser Ted sig hurtigt den charmerende og selvstændige Robin (Cobie Smulders), men skæbnen har måske tænkt sig noget andet... 

I tilbageblik fortæller Ted om sin sidste single-tid, datingens op- og nedture og jagten på ægte kærlighed - som han jo finder, men vi ved bare ikke hvornår...

Nye venner
"How I Met Your Mother" er virkeligt sød, sjov og underholdende. Samtlige 22 afsnit i sæson 1 er seværdige og bringer lutter smil og latter frem. 

Serien har det fede twist med alle Teds kvinder, hvoraf en af dem bliver kvinden i hans liv og mor til hans to børn. Og det gør, at man konstant sidder og gætter på, om det nu er hende, der er moderen til hans børn?!

Hvert afsnit har sin charme, og der er mange timers solid underholdning i DVD-boksen med sæson 1.

Serien kan fungere som en slags afløser for serien "Venner", som du sikkert har set samtlige afsnit af de første ti gange. Så hvis du trænger til nye grin med nye venner i nye syrede situationer, så hop ud i DVD-boksen med sæson 1 af "How I Met Your Mother". Du vil ikke fortryde det...

"How I Met Your Mother" sæson 1 er udkommet den 14. september 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce