Aniston

How I met your Mother sæson 6

En sprit ny sæson betyder helt nye grin på gamle flasker.

5 ud af 6 stjerner
How I met your Mother sæson 6

Ted Modebys jagt på den eneste ene fortsætter i sjette sæson af serien "How I met your Mother".Her møder vi i 1. afsnit Ted ved et bryllup, som kunne være hans eget. Men måske er det ikke. Hvem ved?Et er sikkert: Vi er tilbage hos Ted, Marshall, Lily, Barney og Robin i New York.

Og her er alt ved det gamle, for Ted har stadig ikke mødt kvinden, der bliver mor til hans børn. Baby og Barney
Noget er dog nyt, og det er, at Robin pludseligt har voldsom kærestesorg, Marshall og Lily forsøger at lave baby, og Barney ... Ja, Barney er jo bare Barney!

Så intet nyt under solen med ham - lige bortset fra, at han får held til at score under mottoet: Who's your mummy!
Nye udfordringer
Så selvom alt er ved det gamle, så ændrer tingene sig også i den nye sæson af "How I Met Your Mother".Barney finder blandt andet ud af, at hans mor har løjet for ham gennem hele hans barndom, så han sætter søgningen ind efter sin far.

Mens Robin er ved at være godt træt af New York, men alligevel finder ud af at hun er blevet en vaske ægte new yorker.Ted får endelig en arkitektopgave igen, som han måske/måske ikke vil have - specielt da han møder endnu en drømmekvinde, bliver hans integritet sat på alvorlig prøve.Næsten 500 minutters grin
"How I met your Mother - sæson 6" er med andre ord fyldt med endnu flere og ganske nye små historier om den lille gruppe venner i New York.Alt i alt faktisk 497 minutter fyldt med masser af humor og gode grin!


Den moderne udgave af Venner
"How I met your Mother" kan på mange måder sammenlignes med "Friends".

Det er konstant de samme venner, vi følger, og den eneste udveksling i castet er, når en af vennerne får en ny kæreste for en kort periode, der måske strækker sig over to til tre afsnit. 

Personerne udvikler sig heller ikke synderligt, og de siger og gør mange af de ting, vi jo kender dem så godt for. Men ligesom i "Friends" fungerer det vildt godt!

Vi griner af de samme jokes og gimmicks igen og igen. Og det er sjovt som bare pokker - netop på grund af dette!Selv efter seks sæsoner sidder man stadig og klukker højlydt. Og det må siges at være imponerende.

"How I met your Mother - sæson 6" er udkommet på dvd den 18. oktober 2011.

ANNONCE
Del

Seneste nyt